maanantai 27. huhtikuuta 2015

DIY Tuttinauha


diy tuttinauha

Selailin kankaita nettikaupoista ja löysin tälläisiä tuttinauhan/pidikkeen osia jotka maksoi vain 60senttiä kpl. Tietysti niitäkin pääsi ostoskoriini.


Päätin ommella Iivon rakkaaseen unipupuun tuttinauhan. Aku valitsi pupun Iivolle ennen tämän syntymää ja toi sitten sairaalaan pikkuveljelle lahjaksi oman unipupun ♥

diy tuttinauha

Mulla oli toisesta hommasta jäänyttä joustamatonta puuvilla nauhaa joka sopi tähän tarkoitukseen.

diy tuttinauha

Ompelin ensin saumurilla nauhan päät etteivät ne lähde purkautumaan ja sitten tavallisella suoralla ompeleella kahteen kertaan kummastakin päästä kiinni.

diy tuttinauha

Valmis!

Taas sai korjata yhdet Akun farkutkin, mitä se oikein puuhaa kun aina polvet rikki housuista?
No eipä se haitaa ♥

Tilasin myös niitä kankaitakin mitä alunperin katselin, ja uusia kaavojakin. Ompelin paljon vaatteita Akulle aiemmin, nykyään ei tunnu olevan aikaa ainakaan mihinkään monimutkaiseen. Iivollekkin olen muutamat housut ja pipot tehnyt mutta jotenkin ajan lisäksi on vähän inspiraation puutettakin.. Katsotaan jos taas innostuisi uusista kankaista ja kaavoista. Niistä projekteista sitten lisää myöhemmin..

4 kommenttia:

  1. Eikö, saahan niitä valmiinaki mutta onhan tää nyt kivempaa :D

    VastaaPoista
  2. Kiva idea laittaa tuohon lempipupuun kiinni! :D Mistä verkkokaupasta löysit tuon tuttipidikeosan? Muutamalle ystävälle syntyy nimittäin pienokaiset pian ja ajattelin yrittää väkertää jotain samantyyppistä, ehkä jopa tehdä tuon nauhan virkkuukoukulla.. Katsotaan mitä siitä tulee ;D

    VastaaPoista
  3. Hanheli.fi Sieltä mä tapaan tilailla, löytyy kaikenmoista ihanien kankaiden lisäksi. Ajattelin kans virkkausta, mutta mä en osaa :D Kans jostain kivasta trikookankaasta vois ommella, siitä vaan ideoimaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥