keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Synttäripoikanen

Tänään on (vihdoin ja viimein) Aku rakkaan 4v syntymäpäivä. Tätä on odotettu. Aku rakastaa juhlia ja odottaa joulua ja synttäreitä koko vuoden.. Eilen illalla kyllä taisi tuntua vähän jännittävältä ajatukselta että menee nukkumaan kolme vuotiaana ja herää neljä vuotiaana. Aku olisikin halunnut vielä jäädä kolme vuotiaaksi ♥ 

Aku on kova puhumaan ja nauramaan. Ottaa toiset hienosti huomioon ja muistaa sanoa äitille joka päivä monta kertaa "rakastan sinua". Akusta tulee isona sukeltaja, tai palomies tai ehkä jopa sukeltaja-palomies. Aku kova tekemään temppuja, kupperiskeikkoja käsillä ja ilman, käsillä seisontaa jne..

Hurjapää vauhdissa ♥
Kaikki aina sanoo että "mihin tää aika menee". Mä yritän elää niin tässä hetkessä kuin se vaan on mahdollista, nauttia arjesta ja sadepäivistä. Jos elää vaan tulevaa, aika lentää ohi. Vaikka pitää haaveilla ja suunnitella elämää, muistakaa nauttia tästä hetkestä ja siitä mitä on. Itse tajusin tän varmaan silloin kun Aku syntyi. Ei tartte vain odottaa mitä tulee, mitä pitää saada, mitä pitää tehdä että olisi tyytyväinen vaan se on tässä ja nyt ♥

Mun ihana sisko kirjoitti tämän runon Akulle ristiäis päiväksi, aivan täydellinen.

Vauvojen maasta, niin pieni ja viisas. Tuijottaa ja tapittaa, tutkii ja kuuntelee. Pienellä suurella itsellään rakastaa ja valloittaa. Tukka silkistä punottu, peni suu suudelmille. Vauvan korvat samettia, posket pienet paijaukselle.
Vauvojen maasta, vauvakedolta. Kaikista kaunein ja sopivin. Annettu suureksi rakkauden lahjaksi, kauniiksi kalliiksi aarteeksi. Kymmenen pientä varvasta kippuralle, sormet pienet pitävät kiinni.
Pieni suuri rakkaus ottaa kaiken, vauvan ihanalla itsekkyydellä kaiken haluaa. Anna niin paljon kuin riittää, rakkaudesta yhdessä kasvatte. Vauvaketo on uni vain, kukkainen kaunis taulu.
Eläkää onnesta suuresta sekaisin! 

p.s. Jos olet kiinnostunut lukemaan suurperheen arjesta runoudella höystettynä, käy vilkaisemassa mun siskon elämän makuista blogia Napsahduksia  :)

8 kommenttia:

  1. Mä vasta nyt luin tämän, näin matkalla ei tuu kaikkia heti huomattua, kun on tästä auringostakin vähän pää pyörällä :)
    Onnea vielä 4 vuotiaalle rakkaalle Akulle <3
    Niin todella kaunis tuo Nadjan kirjoittama runo <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥