tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kesä ja radiohiljaisuus?

Oon huomannut että monet blogit ovat hieman hiljenneet kun kesä alkoi. Itsellä on meneillään eka kesä blogia kirjoitellessa enkä ole seurannut vakkaristi mitään blogia ennenkuin aloitin itse kirjoittamaan joten en tiedä onko tämä ihan perus kesä ilmiö vai mistä tuulee  :D  Vähän tuntuu ettei itselläkään ole aikaa ihan joka päivä, varsinkaan viikonloppuisin kun ollaan yleensä koko perhe mökillä tms. 

Onko muut huomanneet saman? Että blogit joita olet seurannut eivät päivity yhtä tiuhaan tai itsellä on ajan puutetta kirjoittaa omaa blogia? Täytyy nyt jopa myöntää että lukijoita on ollut totuttua vähemmän ja tälläistä keltanokkaa se vähän jopa huolestuttaa  :D

  Yhtä olen miettinyt että kun blogilista lopetti, niin katosiko siinä hötäkässä joitakin lukijoita...sitä kautta oli kuitenkin ihan kivasti liikennettä. 

Nyt sitten muistutankin että Poikasten kanssa löytyy Facebookista joten jos olet ahkera facen käyttäjä se on varmaan helpoin tapa seurata. Muita tapoja on melko uusi blogit.fi ja jo ehkä vähän tutumpi Blogipolku, molemmista vaan haku Poikasten kanssa ja "seuraa"  :)  Sitten tietty mun lemppari tapa seurata blogeja eli ihan bloggerin lukulista. 

Varmasti kesän aikana tulee mullakin vielä useampi hiljaisempi jakso, reissuja ja muuta mutta yritän kuitenkin parhaani mukaan jaksaa ja keretä kirjoittaa. Stressiä en aio tästä ottaa koska tämä on mun harrastus jonka on tarkoitus olla pikemminkin henkireikä eikä pakko. 

Tänään onkin jo ihan mukavan lämmin päivä, ehkä se kesä tästä kunnolla alkaa. Kuulemisiin!

4 kommenttia:

  1. Kyllä täällä mukana vielä ollaan ;) On ihan ymmärrettävää, että ihmisillä on vähemmän aikaa lukea blogeja kesällä, etenkin aurinkoisina päivänä huomaan itse, että tulee vietettyä koko päivä ulkona ja tietokoneella surffailu on viimeisenä mielessä! Vertaan syksyyn kun mieluiten vain surffailisi netissä koko illan.. Itse suunnittelen myös pitäväni ihan kunnon viikon mittaisen blogitauon (jos pystyn!!)..

    VastaaPoista
  2. Joo niinhän se on että varmasti syksymmällä taas "herää eloon" tää netti maailma :) Hyvähän se vaan on että on muuta tekemistä ;) Tää meidän kesä on niin lyhyt..

    VastaaPoista
  3. Oon kyl huomannut samaa, mutta tosiaan tääl sitä ollaan :D <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥