perjantai 28. elokuuta 2015

Muutos suunnitelmiin


Tänä viikonloppuna on saarikaudenpäättäjäiset. Ei meiden saarikausi kylläkään pääty, me käydään ympäri vuoden, mutta juhla on joka tapauksessa tänä viikonloppuna. Luonnollisesti tarkoitus oli mennä saareen, itseasiassa jo eilen. 

Meidän saarikaudenpäättäjäisiin kuuluu saunomista, ulkotulia ja sädetikkuja. Itse ei olla raketteja ammuttu lasten syntymän jälkeen metelin takia, mutta katsellaan sitten muiden ampumia raketteja ja niitähän piisaa. 

Nyt on kuitenkin niin että Amilta leikattiin alkuviikosta umppari ja vaikka on toipunut hyvin, ei  saa nostella mitään ja muutenkin tietysti pitää ottaa rauhallisesti. Iivolla pitää olla saaressa ollessa jatkuvasti täydessä terässä oleva aikuinen välittömässä läheisyydessä + tietysti Akukin tarvitsee aikuisen valvontaa koska ei osaa vielä uida. Ajatus siitä että en voisi edes vessaan lähteä ilman jotain operaatioita (Iivo mukaan tai matkasänkyyn huutamaan) tuntuu aika työläältä. Ja tietysti tavaroiden kantamiset yms.. Juuri tästä syystä(liian työlästä) en ookkaan ollut molempien lasten kanssa yksin saaressa. Ennen olin jatkuvasti Akun kanssa useitakin öitä yksin saaressa, jo silloin kun Aku oli muutaman viikon ikäinen.

Tää kyllä ottaa päähän  :/  Mutta hei, elämässä pitää välillä sopeutua ja on kai sitä suurempiakin murheita kuin yksi saarikaudenpäättäjäis viikonloppu?

Pikkusen auki on vielä että jos mentäis huomenna yhdeksi yöksi, kevyin kantamuksin ja silleen.. Saapi nähdä. 

Miten teillä vietetään saari/huvilakaudenpäättäjäisiä?

4 kommenttia:

  1. Terkkuja Härmästä, täälä me ollaan <3 Ja Amille pikaista toipumista <3

    VastaaPoista
  2. Voi.. Aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan! :( Hauskaa viikonloppua kaikesta huolimatta! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥