keskiviikko 9. syyskuuta 2015

DIY Nimiviiri lastenhuoneeseen!

Tää on ollut mulla to do listalla jo pitkään. En ollut ihan varma että kuinka sen toteutan ja siinä puuhastellessa ne ratkaisut syntyi, niinkuin yleensä :D 

Nyt kun pojat (taas) muuttaa samaan huoneeseen nukkumaan ajattelin että olisi kiva kun sänkyjen yllä lukisi nimet. Tykästyin ajatukseen nimiviireistä. Kankaiset olisi tietenkin ollut yksi vaihtoehto mutta mun applikointi taidot tyssää siihen että ostin aloittelijan applikointi pakkauksen enkä koskaan avannut sitä.. Joten, päädyin pahviin.
Meillä on reippaita värejä lastenhuoneessa ja valitsin sinisen ja vihreän viirien väreiksi. Toiselle pojalle siniset ja toiselle vihreät viirit ja kirjaimet sitten päinvastoin. Meillä oli poikien synttäreillä merirosvo aiheisia viirejä ja käytin mallina yhtä sellaista. Yhtä hyvin voisi piirtää yhden sopivan kokoisen viirin ja käyttää sitä mallina. Kirjaimet ajattelin ensin hahmotella pahville käsin ja sitten keksin printata koneelta mallit, kunnes ajatus jatkojalostui ja printtasinkin värilliset kirjaimet ja käytin suoraan niitä. Leikkasin kirjaimet ja viirit askartelu veitsellä. Sitten liimasin  kirjaimet viireihin ja laitoin paksun kirjan sisälle kuivumaan ettei menisi kuprulle.

Sitten naru..Luulin että mun kätköistä olisi löytynyt jotain sopivaa mutta ei. Päädyin pyörittelemään Akun kanssa villalangasta nyörit samaan tyyliin kuin tehtiin leikki kiikareihin nyörit. Mulla on jossain semmosta kivaa "hamppunarua" (mitä lie) ja kun sen löydän taidan vaihtaa narut viireihin  :D  Mutta nyt mennään näillä koska valmistahan piti saada hetiheti. Rei`ittimellä tein reiät pahvin yläreunaan ja pujotin nyörin siitä läpi.
Meillä on lasikuitu tapetti niin nuppineuloilla laitoin viirit toistaiseksi kiinni. Meillä on tarkoitus lähikuukausien aikana laittaa poikien huonetta uusiksi niin katson sitten lopulliset paikat viireille.

Hihhii..Arvasko joku että mulla on uus kamera?  Kerroinkin jo tässä postauksessa että uusi kamera on tulossa ja vaikka siinä meni kauemmin kuin piti, se on nyt täälä! En ole siihen kerinnyt vielä kunnolla tutustua, nämä kuvat vaan räppäsin automaatilla. Tähän asti kyllä vaikuttaa kivalta ja näppärältä kameralta  :)

14 kommenttia:

 1. Tulipa kivat, pitäis itsekkin tehdä joku viiri neidin huoneeseen. Ei vaan millään saa aikaseks :D

  VastaaPoista
 2. Onpa hienot!! wau <3 Näähän on munki to do-listalla mutta itteni tuntien sinne taitavat jäädäkkin :D

  VastaaPoista
 3. Kaikenlaiset viirit on hauskoja. Hienot nuo sinun tekemäsi!
  Minä löysin kivoja pikkuviirejä synttärikoristukseksi Tigerista. Postaus noista juhlista on vielä tekemättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Taidetaan tehdä Akun kanssa vielä jos jonkinmoisia viirejä :D

   Poista
 4. Hauskaa askartelua! :) Meillä on esikoisen huoneessa sellaiset isot kankaiset kirjaimet hänen kirjahyllyn päällä. Ihana muuten tuo Akun sänky! Ainiin ja onnea uuden kameran johdosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sänky on sukukalleus mun äidin puolelta :)

   Poista
 5. Viireillä saa kyllä kivaa ilmettä lastenhuoneeseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥