keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Hotel Arthur, tunnelmallinen hotelli Helsingin keskustassa


Kirjoitinkin jo meidän viikonloppu reissusta Helsinkiin. Majoittauduimme pienen kävelymatkan päässä rautatieasemalta, Kaisaniemessä sijaitsevassa Hotel Arthurissa. Sijainti oli meille just täydellinen, päästiin kävellen nopeasti kaikkialle mihin pitikin. Vastaanotossa meitä palveli iloinen ja asiantunteva henkilökunta ja olin yllättynyt siitä kuinka hiljaista Helsingin keskustassa olevassa hotellissa voi olla :D 


Meillä oli huoneena upea 2hengen Jugend huone  jossa mun mielestä ehdottoman parasta oli isot ikkunat joista tulvi valoa huoneeseen, illalla varsinkin valo osui kauniisti ikkunoihin (pimennysverhot löytyi, joten nou hätä). Yks mulle tosi tärkee juttu on kans se että hotelli huoneesta löytyy vedenkeitin ja kahvia, ei vaan kestä jos ei saa kahvia heti heti herättyä :D joten plussaa siitäkin ja hei, Hotel Atrhurista voi vuokrata myös saunatiloja.
Hotelli lomassa parasta on tietysti aamupala ♥ eikä Arthurin aamupala tuottanut pettymystä. Kaikkea löytyi hedelmistä ja marjoista pikku-nakkeihin ja lihapulliin (jotka oli muuten nameja).

Aamiaisella oli rauhallinen tunnelma ja en voi sanoin kuvailla kuinka ihanaa oli istua valoisan ikkunan äärellä ja kaikessa rauhassa nautiskella aamupala pitkän kaavan mukaan ♥Suosittelen lämmöllä :)


Aamiais kuvista kiitos Nadjalle. Postaus yhteistyössä Hotelli Arthurin kanssa.

8 kommenttia:

 1. Ihana reissu teillä kyllä on ollut, nää ruoka kuvat on = ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalla kun laitoin näitä kuvia niin aivan kauhee nälkä tuli :D Oli kiva reissu kyllä, tällä jaksaa taas pitkään :)

   Poista
 2. Näyttää kyllä todella kivalta hotlalta :D Ja kuvia katsellessa tuli juuri nyt aikamoinen nälkä.. Hihii.. <3

  VastaaPoista
 3. Tämä hotellin kyllä näyttää mielenkiintoiselta. Kaunis huone ja kaunis sinä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥