maanantai 22. toukokuuta 2017

Mitä kaikkea kesä tuo tullessaan

Kesä on ihan ovella, maakin on alkanut vihertää ja lehdet ovat puhkeamassa kylmistä säistä huolimatta. Tykkään kaikista vuodenajoista mutta kyllä se kesä on tietysti ykkönen.  Kesältä odotan rauhallisia aamuja, lämpimiä päiviä ja valoisia iltoja.  Retkiä rannalle ja puistoihin sekä lähimetsiin, aikaa perheen ja ystävien kanssa. Meidän oma piha on niin ihana että kesäpäivät sujuu kotosallakin oikein mallikkaasti lasten leikkiessä ja mullakin on kasvihuone näprättävänä.

Jonkun verran meillä on suunnitelmiakin.  Heti kesäkuun alkuun kun kerhot loppuu, minä ja lapset suunnataan maalle mun äidin kanssa hänen mökille.  Äiti on sikäli etuoikeutetussa  asemassa että hänen työnantaja tarjoaa viikon palkallisen isovanhempain vapaan työntekijöilleen jotka tulevat isovanhemmiksi.  Eli me mennään viettämään mummi-lomaa. Tarkoituksena on saunoa, uida, leikkiä ja touhuta, käydä pitkillä lenkeillä ja ihan vaan hengailla yhdessä.

Viime vuoden alkukesällä olin poikien kanssa kolmestaan maalla ja oli aivan mahtava helle! Uimista, loikoilua
auringossa ja vaahtokylpyjä pihamaalla :D 

Alkukesästä on myös tiedossa pieni tyttöjen retki, siis aikuisten tyttöjen.  Pakkasessa on jo maidot pumpattuna, pääsee iskä viettämään aikaa pikku prinsessan kanssa ilman että mä huseeraan koko ajan vieressä :D Ja täytyy myöntää että niin ihanaa kuin kotona olo onkin, välillä pitää saada pieni etäisyys että taas jaksaa.

Viime kesän tyttöjen reissulta ♥ Minä. äiti ja sisko

Juhannus vietetään tietysti saaristossa mun iskän mökillä, saunomista, uimista, grillailua ja yhdessä oloa ❤ Saaressa vietetään muutenkin paljon aikaa kesäisin ja niin tullaan varmasti tekemään tänäkin kesänä.

Iivo maalla viime kesänä

On meillä pieni kotimaan reissukin tiedossa, mutta suunnitelmat on vielä salaisia.. hyss hyss  ;)

Loppukesästä meillä on Amin kanssa aikomuksena päästä yhdessä viettämään iltaa meidän vanhan, teiniaikaisen kaveriporukan kanssa. Viimeksi treffattiin viisi vuotta sitten, saas nähdä kuinka villit bileet tulee vai ollaanko me jo vanhoja ja väsyneitä  ;D

Aku viime keväänä Turkissa

Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä, elokuun lopussa me lähdetään rantalomalle Bulgariaan ❤ Matka on varattu jo viime vuoden puolella joten odotus on ollut pitkä. Kova matkakuume olisi ollut jo keväälle mutta ajateltiin että parempi mennä kun vauva on vähän isompi. Mimmi on silloin 5kk ja kaikella todennäköisyydellä täysimetyksellä mikä osaltaan helpottaa ruokapolitiikkaa. Määränpäänä meillä on perheille suunnattu vesipuisto-hotelli kaikilla kids club ja ryhmäliikunta herkuilla. Hotelli on hieman syrjässä perinteisistä turisti rysistä, alle inclusive tietysti ;) Varattiin kaksikerroksinen huoneisto kunnon makuuhuoneilla jotta saadaan kaikki kunnon nukkumis rauha, merinäköalalla.. Oi oi oi, sitä odotellessa on aikaa nauttia ensin tämä Suomen kesän raikkaus (lue tuuli ja sade, hahhahah).

Mitä kesä suunnitelmia teillä on?

❤ Nora

4 kommenttia:

 1. Mummi-loma, johan on luksusta..! Ja ihanaa, että mummi sitten viettää sen teidän kanssanne :) Meillä lomasuunnitelmia jo tehty, mutta matka vielä varaamatta. Pitäisi nyt pian varata se, jottei jäädä ilman..!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin luksusta! Ymmärtääkseni tämä on ihan uusi juttu Suomessa :)

   Se on kyllä ihanaa kun on jotain kivaa mitä odottaa, suunnittelu ja odotus on melkein puolet ilosta :D

   Poista
 2. Enpä oo ennen kuullutkaan tollaisesta mummi-lomasta, ihan huippu juttu. :) Kivat kesäsuunnitelmat, ihanaa kesää! :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥