maanantai 10. heinäkuuta 2017

Kestävä kesäkampaus (kaljuuntuvalle äidille)

Mimmi on nyt sen maagiset 3kk täyttänyt joten jokainen äiti varmaan arvaa mitä mun hiuksille on tapahtunut.  Ou jees, ne lähtee päästä. Ne kasat mitä suihkun lattialla lilluu kun hiukset pesee, on jotain niin järkyttävää että voin lähes fyysisesti pahoin. Sitten sitä miettii että voisiko hiusten pesun lopettaa niin ei tarvitsisi moisia nähdä (saatikka kaivaa lattiakaivosta..) mutta jos pesuväliä venyttää tuntuu että niitä irtoaa vielä enemmän!

Enivei, katselin ohenevia ohimoitani ja mietin miten hiuksiin saisi volyymiä niin että ne voisi pitää auki ja vielä pysyisivät latistumatta kuosissa koko kauniin kesäpäivän veneilyt, auringon otot ja muut puuhat. 

Tadaa! Löysin kaapin kätköistä kreppiraudan ja kreppasin koko pään. Ensin ajattelin onko tää vähän liikaa mutta sitten päätin että olkoot, eipä siinä mihkään linnanjuhliin oltu menossa.


Laitoin vielä kaksi pikkunutturaa pään päälle ja niistä tuli oikein kivat ja todellakin pysyi kuosissa koko päivän. Vähän oli semmoinen Milli Menninkäinen olo :DKiinnostaisikin tietää onko teillä luotto- kampauksia mitkä saa hiukset näyttämään "normaalilta" :D

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Ihana kampaus <3 Mä muistan tuon ajan ja mun ratkaisu oli pipo.. Hahaa :D

    VastaaPoista
  2. Vähän syksymmällä varmaan turvaudun myös pipoon :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥