maanantai 28. elokuuta 2017

Lomalla viimeinkin..Jihuu! Huomenna aamulla meidän perhe starttaa auton kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja kauan odotettua Bulgarian lomaa ♥ Kamat alkaa olla viittä vaille pakattuna ja koti siivottuna niin on talovahtien kiva tulla pitämään meidän Touho-koiralle seuraa.

Tätä on niin odotettu, varasin matkan jo viime joulukuussa! Onneksi Mimmi on ihan loisto-pakkaus, en usko että unien, lentojen tai muunkaan kanssa tulee ongelmia vaikka eihän sitä voi tietää.. Pojat saattaa vähän kyllästyä automatkalla mutta ollaanhan me ennenkin autolla ajeltu eli mitään suuria tuskia en odota.

Vähän alkaa jo jännittää, sillälailla hyvällä tavalla vain. Oi oi oi, loputtomiin jonkun muun tekemää hyvää ruokaa, uima-altaita, vesiliukumäkiä, aurinkoa, mustanmeren näkeminen ensi kertaa ja se että joku käy siivomassa meidän huoneiston päivittäin! Tästä tulee niiin siistii.

Heippatirallaa, instaan ja faceen varmaan lisäilen kuvia jos auringonpalvomiselta ehdin ;D mutta blogi ei päivity vasta kuin reissun jälkeen.

♥ Nora

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥