keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Ihohuokosia pienentävä tomaattinaamio


Useimmiten mun iho kaipaa kaikista eniten kosteutusta mutta sen lisäksi mulla niinkuin monella muullakin on kiusana isoja ihohuokosia sekä epäpuhtauksia.  Tällä kertaa teinkin naamion joka supistaa ihohuokosia ja hillitsee talin eritystä .

 Nämä ainekset löytyy ruokakaapista ja näin kesäaikaan monella myös omasta pihasta/parvekkeelta.  Tarvitset vain tomaattia ja persiljaa.  Tomaatti kirkastaa ihoa ja tasapainottaa sen luonnollista ph:ta sekä supistaa ihohuokosia. Persilja virkistää ihoa sekä auttaa hillitsemään talin eritystä.  


Minä tein naamioni kahdesta hyvin kypsyneestä kirsikkatomaatista ja lehtipersiljasta.  Tavallinen tomaatti ja persilja käy myös. Muussaa ainekset esimerkiksi morttelissa mahdollisimman hyvin. Levitä puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa ainakin 10 minuuttia.Mun sössö jäi aika "rouheaksi " mutta sain pysymään kasvoilla kuitenkin KOSKA oli harvinainen tilaisuus heittytyä pötkölleen aurinkotuoliin,  hahhah.


Jos sun vaivana on isot ihohuokoset,  suosittelen kokeilemaan tätä mun yövoide ohjetta .  Oon vuosien varrella kokeillut voiteita,  naamioita, kasvovesiä ja puhdistusaineita joiden luvataan pienentävän ihohuokosia mutta millään en ole huomannut mitään tehoa. Nyt kun olen käyttänyt useamman kuukauden yövoiteena tätä, joku aika sitten huomasin ihohuokosten pienentyneen ihan silmin nähden. Tätä vaikutusta en osannut varsinaisesti odottaa joten se oli todella iloinen yllättävä vaikutus.  Muutenkin ihoni voi paremmin kuin koskaan kun olen siirtynyt lähes yksinomaan itse tehtyihin voitaisiin. Luonnossa on voimaa.

❤ Nora


6 kommenttia:

 1. Itsekin oon siirtymässä pikkuhiljaa itsetehtyihin ihon puhdistus/kosteutus tuotteisiin. (finnisen) naaman puhdistukseen ja hoitoon toimii mulla parhaiten sitruuna+hunaja ja kaikki kuorinnat on helppo tehdä ton pohjalta kun heittää vaan sokeria sekaan. Tätä tomaattia pitää ehdottomasti kokeilla! Tein vähän aika sitten piharatamosta kasvovettä, mutta se meni jotenkin paskaksi ja onnistuin vaan tuplaamaan näppyjen määrän sillä :D Kokeilun kautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilun kautta tosiaan :D Tähän mennessä oon enimmäkseen erilaisia öljyjä käyttänyt ja miksaillut mutta aikomuksena on nyt kesän aikana perehtyä enemmän erilaisiin "yrttikeitoksiin" myös :)

   Poista
 2. Näyttää mielenkiintoiselta. Lapset varmaan nauraisi jos näkisivät minut tomaatit naamassa.. Hahaa. Mutta nämä ovat siis superhyviä nää sun postaukset luonnonmukaisista ihonhoitokeinoista <3 Pitääkin testatat tätä joku kaunis kesäpäivä..

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 4. I don't think that I have ever heard of this face mask routine before, I will have to try it out! I like how the ingredients are natural. Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.

  World of Animals

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥