maanantai 21. toukokuuta 2018

Ohje luonnollisen after sun voiteen tekoon

Tee itse after sun voide:


tee itse after sun voide

Kesä ja kuumat aurinkoiset päivät on saapuneet, ihanaa! Itse rakastan olla auringossa ja kesällä vietetäänkin päivät pitkälti ulkona. Lapset, kuten itsenikin, suojaan auringolta niin vaatteilla, varjolla, kelloa katsomalla kuin tarvittaessa voiteilla (niin kaupan kuin itse tehdyillä). Siitä aiheesta voisinkin myöhemmin kirjoitella lisää, nyt kuitenkin ohje kosteuttavaan, hoitavaan ja viilentävään after sun voiteeseen täysin ilman haitallisia kemikaaleja. Tämä tulee tarpeeseen sillä kuten me tiedetään, aurinko ja uiminen kuivattaa ihoa.

Voiteeseen tulee:

300g puhdasta aloe vera geeliä
10 rkl manteliöljyä
4 rkl monoiöljyä
(muutama tippa e-vitamiinia pidentämään säilyvyyttä, vaikka nopeasti tämmöinen menee, heh..)

Ihan pelkkä aloe vera geeli kävisi myös after sun voiteeksi mutta halusin vielä lisää kosteuttavuutta joten lisäsin manteliöljyä mikä on edullinen ja hyvä, hoitava sekä kosteuttava öljy joka sopii kaikenlaiselle iholle. Monoiöljy myös toki kosteuttaa mutta sen lisäsin lähinnä upean tuoksun vuoksi.

Laita ainekset kippoon ja surrauta sauvasekoittimella kuohkeaksi voiteeksi. Valmis!


Voiteessa on tosi hyvä, kevyt koostumus ja se imeytyy nopeasti. Jäljelle jää vain monoiöljyn huumaava tuoksu mistä ainakin meillä lapsetkin tykkää eikä tarvitse lisäillä hajuvesiä.


Tämän purkin minä pakkaan mukaan kun parin päivän päästä lähdetään kovasti odotetulle Turkin matkalle koko perheen voimin. Siitä tulee niiiiin ihanaa ♥ Ruokaa, aurinkoa, lekottelua, uimista.. täydellinen kesän aloitus.


♥ Nora

2 kommenttia:

 1. Tämän voisin kyllä laittaa testiin!

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo, tää on kyllä ihanan tuoksuinen ja toimiva:)

   Poista

Kiitos kommentista ♥