torstai 29. kesäkuuta 2017

Mimmi 3kk ♥

Mimmi mussukka 3kk


Juhannuksena Mimmille tuli 3kk täyteen. Mimmi on oikea pieni ilopilleri, ei tarvitse kuin vähän vilkaista päälle ja saa kauniin hymyn osakseen. Tämä pimatsu on myös hyvin huumorintajuinen, jos pärisyttää huulia alkaa heti naurattaa (pieruhuumori kukkii..) ja jos pärisyttää Mimmin masua alkaa oikea hekotus johon kuuluu myös pieni röhkäisy ♥ äitin tyttö.


Mimmi on edelleen aikamoinen sylikissa mutta viihtyy myös vähitellen pidempiä aikoja lattialla. Hän katselee ympärillä hyöriviä isoveljiä sekä taitavasti hapuilee leluja jopa vatsalla ollessaan, välillä käy tuuri ja käteen tarttuu jotain mikä viedään pikapikaa suuhun mutusteltavaksi.

Mimmi on kova tyttö juttelemaan ja varsinkin iltaisin kun talo hiljenee pidetään pidempiä juttu tuokioita.


Siitä huolimatta että Mimmi on mielellään sylissä mikä tietysti vähän rajoittaa kotona puuhailua, täytyy sanoa että meillä on uskomattoman tyytyväinen ja aurinkoinen vauva. Edelleen yöt nukutaan, toki syödään mutta uni jatkuu molemmilla heti. Päiväuniinkin on alkanut tulla jonkinlaista rytmiä ja aamuisinhan Mimmi posottaa helposti puoleenpäivään, jopa kello kahteen jos ei tarvitse herättää.


Eilen oli 3kk neuvola. Mimmi kasvaa hienosti täysimetyksellä ja painoa olikin tullut melkein kilo kuukaudessa :D Mitat siis tällä hetkellä 6400g sekä 63,4cm. Vertailun vuoksi poikien mitat 3kk neuvolassa: Aku 6540g ja 62,7cm sekä Iivo 6410g ja 62,6cm. Hyvin samankokoisia siis ovat kaikki olleet.

Mimmillä on kuulemma hieman pienet aukileet mutta päänympärys on silti kasvanut myös tasaisesti eli ei huolta. Yksi pieni päänvaiva on ollut, Mimmillä on toisessa silmässä ilmeisesti ahdas kyynelkanava ja silmä vuotaa jatkuvasti. Varsinaisesti se ei häntä haittaa mutta onhan se vähän harmittavaa kun silmää pitää putsata monta kertaa päivässä. Vaiva saattaa mennä itsellään ohi tai sitten sille pitää tehdä jotain ilmeisesti lähempänä vuoden ikää.

Kaikenkaikkiaan meidän Mimmi on aika loistava pikku pakkaus ♥


♥ Nora 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥