keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Ti-Ti Nallen talo, kesäpuuhaa perheille!

Yhteistyössä Perheblogit.fi sekä Ti-Ti Nallen talo

ti-ti nallen talo
Ti-Ti Nallen talo

Viime lauantaina oli vihdoin kauan odotettu päivä: Perheblogien kesäpäivä ♥ jonka tarkoituksena oli järjestää bloggaaja tapaaminen mihin koko perhe olisi tervetullut, rentoa kesäpuuhaa perheille. Päivä järjestettiin yhteistyössä Ti-Ti Nallen talon kanssa. Ti-Ti Nallen talo sijaitsee Ikaalisten kylpylän kupeessa upeassa vanhassa hirsihuvilassa aivan järven rannalla.

Meidän isosta porukasta paikalla oli kuusi blogaajaa perheineen, aikamoinen hulina kun ottaa vielä huomioon että Ti-Ti Nallen talo on todella suosittu lapsiperhe kohde erityisesti kesällä kun puuhat ulottuvat sisätilojen lisäksi huvilan pihamaalle ja rannan tuntumaan. 

Bloggaajat lapsineen ♥

Voi sitä lasten riemua kun itse Riitta ja Ti-Ti Nalle olivat ovella vastassa! Täytyy myöntää että itseäkin vähän jännitti Riitan tapaaminen vaikka nallet ollaan ennenkin tavattu sekä käyty konsertissa. Riitan ja nallejen matka on aika uskomaton, voit lukea historiasta täältä. Riitta kertoi että tänä kesänä ainakin kolmissa häissä on tanssittu nallejen Kesäillan häävalssin tahtiin!

ti-ti nalle
Ti-Ti Nalle ja Iivo
Rannekkeella saa seikkailla talossa ja sen alueella vaikka koko päivän. Talon erilaisten teema- huoneiden lisäksi pitkin päivää on järjestettyä ohjelmaa, meidän poikien ehdoton lemppari oli Torsti torakan metsäretki. Mimmikin sai oman rannekkeen vaikka alle 2vuotiaat eivät maksakkaan sisäänpääsystä, laitettiin se nilkkaan :D

ti-ti nallen talo ranneke

Aku ja tyttönalle Trioli turvallisuus huoneessa

Iivo ja Trioli tutkivat palomiesten juttuja
Äitinallen taiteilija huoneessa saa maalata ihan oikeilla välineillä ja telineillä tauluja. Valmiit teokset voi ripustaa narulle kuivumaan ja ottaa mukaan lähtiessä.


Aku maalasi Ti-Ti Nallen :)

Keskimmäisenä Akun maalaama Ti-Ti Nalle
1000 neliöisessä hirsihuvilassa riittää nähtävää, jokainen huone on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Isoäitinallen tarinahuoneesta

Triolin ja Tau- nallen huoneesta
Mimmin kanssa tutkittiin tyttöjen juttuja Triolin ja Taun huoneessa.


Tästä takapihalta otetusta kuvasta näkee kuinka iso talo onkaan.


Talon takaa järvenrannalta löytyy vaikka mitä kivaa. Mm. keppihevosten esterata, lampaita, intiaanikylä sekä tietysti nallejen esintymislava. Kesällä järjestetään myös järviristeilyjä Ti-Ti Nallen kanssa.


Aku pääsi Riitan kanssa kuvaan.


Aivan huomaamatta tunnit kuluu kun on niin paljon nähtävää! Mahtavan päivän päätteeksi saatiin vielä yllätyspussit joista löytyi Ti-Ti Nallen DVD sekä CD, varsinkin DVD on ollut jo kovassa kulutuksessa. Iivo kantelee lahjakassia ja Ti-Ti Nalle kortteja sekä infolehtistä ympäri kotia mukanaan :D vierailu teki häneen suuren vaikutuksen.


Kiitos Riitta ja nallet ikimuistoisesta päivästä, aivan varmasti vielä tavataan.

Mukana hauskanpidossa oli:


♥ Nora

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥