sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Näpertelyä

Näpertelyä

Talven jäljiltä tuntuu että olohuone (ja koko koti..) kaipaa jotain piristystä. Ihan jotain pientä väripilkkua...Satuin löytämään nämä ihanat kynttilät plantagenista, joka on muuten mun ja Akun lempikauppa! Harvempi pikku poika varmaan lähtee innosta kiljuen äitin kaa kukkakauppaan, se on semmonen meidän juttu. Kynttilöiden sävy sopi täydellisesti Vallilan turkoosi sävyisiin romanssi mattoon ja sohvatyynyihin mitkä ostin jo viime syksynä. Tämä ihana kynttilänjalka kuuluu olohuoneen perussisustukseen, vaihdan siihen aina sopivan väriset kynttilät vaan.
Halusin lisätä samaa sävyä vielä vähän lisää. Kaivelin pikkuisen kaappeja ja löysin leveää pitsinauhaa, vaaleaa turkoosia ja valkoista (mitä lie oon joskus meinannut tehdä). Pyöritin turkoosia pitsiä valkoisen kynttilän päälle ja lisäsin vielä hiuksiin tarkoitetun kukka koristeen jota en ole (kai) koskaan käyttänyt ja voila! Tätä kynttiläähän ei nyt voi poltaa mutta aktiivisin kynttilä aika on nyt ohikin joten ei haittaa, on se niin nätti!


Laitoin kynttilän ihanan ruosteisen sävyiseen lyhtyyn ja ainakin mun 
mielestä sopii todella hyvin yhteen.


Ostin plantagenista itselleni myös pienen ruusukimpun. Vaasia etsiessäni huomasin että kaikki vaasit on pääsiäis asetelma käytössä! Pyöräytin tyhjän lasipurkin päälle valkoista pitsinauhaa ja vähän erikeepperiä väliin, kyllä tuo asiansa ajaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥