tiistai 31. maaliskuuta 2015

Iivo valmistautuu välikauteen...


Iivo on reilu 10kk vanha ja vasta vähän "harjoitellut" ulkoleikkejä. Lumen aikaan Iivo pääsi muutaman kerran pyöriskelemään lumessa, lähinnä se kyllä  makasi mahalla ja nuoli maata.. Nyt ollaan käyty muutamia kertoja leikkipuistossa Iivonkin ollessa hereillä ja liukumäki ainakin oli pop sekä tietysti nyt olisi pitänyt saada nuoleskella soraa/hiekkaa jne. No, kyllä se vähenee kun pääsee paremmin liikkumaan ja löytää muuta tekemistä. Iivo tällä hetkellä lähinnä konttaa ja vähän vielä ryömii kun oikeen kiire tulee, kärryn kanssa ottanut muutamia askeleita mutta kävely on vielä kaukainen haave. Mopon kyydissäkin pystyy jo pienen matka istumaan. 
Tälläinen vintiö löytyi aamulla pöydän alta.





Olen säästänyt aika paljon Akun vanhoja vaatteita ja ne on Iivolla käytössä mutta välikausivaatteet ostin uutena koska en ollut niitä säästänyt. Akun kanssa en näin pienenä yhtä paljon varsinkaan kurakeleillä ulkoillutkaan mutta nyt on eri kun joka tapauksessa mennään Akun kanssa ulos. Oon aikamoinen tarjoushaukka ja ostan melkein kaikki ulkoiluvaatteet alesta. Mielelläni ostaisin myös kirppareilta mutta tuntuu että hinnat tuppaa olemaan käytetyille liian kovia kun alesta saa usein lähes yhtä halvalla samoja tuotteita. Iivolle löysin Jonathanin hyvät henkseli housut ja takin. Niissä on "tekniikka kohillaan" ☺ Eli 10 000 vesipilarit jne. Hanskatkin on Jonathanin ja samoilla ominaisuuksilla. Kaikki oli vähintään puoleen hintaa. Sadehattu on Reimatec ja se on Akun vanha, sitä ennen se on ollut jo poikien serkulla.




Koska Iivo ei vielä kävele tässä on Iivon Reimatec töppöset jotka on myös useamman lapsen palvelleet ja edelleen toimii, ei ole kastunut varpaat vaikka on loskassa oltu. Vielä Iivo on ulkoillut äitiyspakkauksen haalarissa ja Rukkan kurahousut siinä päällä.
Kypärä lakki ihanilla korvilla on myös Akun vanha ja serkuilta saatu samaten Kimperin vihreäraidallinen pipo ja Maximon ihana trikoo lippis naruilla. Vihreät puuvilla hanskat on Ciraf merlliset Akun peruja. Uutta tässä on vain minun ompelemat viidakko- pipo ja -huivi.



Pärjäisköhän näillä?

Tänä aamuna kyllä vähän yllätti paksu lumikerros maassa.. 
Aku katselee ikkunasta lumisia maisemia ennen kerhoon lähtöä.



Vein Akun kerhoon pyöräkärryllä kävellen koska siinä on isommat renkaat kun meidän tuplissa. Täytyy sanoa että oli melkosen raskasta, sen verran paljon oli tullut lunta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥