maanantai 30. maaliskuuta 2015

Sataa sataa ropisee...

Sataa sataa ropisee..

Sen verran synkkä ilma ettei huvittanut lähteä ulos joten tänään  lähdettiin heti aamusta poikien kanssa Tropiclandiaan aamu-uinnille. Ollaan  käyty molempien poikien kanssa vauva-uinnit ja sen jälkeen oon käynyt säännöllisesti juurikin noilla aamu-uinneilla. Kerkee hyvin kun uinti aika loppuu kymmeneltä, Iivo ei vielä kauaa jaksakkaan n.40min kun alkaa tulla kylmä. Se vesi on vähän viileämpää kuin vauva-uinti ajalla. 

Tulisin  varmaan hyvin pian hulluksi (vähintäänki) jos vaan mojuttais päivät pitkät kotona. Yleensä kyllä vaan lähetään pihalle jotain puuhaileen, puistoon tai jonnekki muualle. Aku käy kaksi kertaa viikossa avoimen päiväkodin kerhossa ja ne kaverit on kyllä Akulle tosi tärkeitä. 

Kotihommissa molemmat pojat on aina niiiin avuliaita että välillä olis helpompi hoitaa hommat yksin.. Tämmönen pyykkäri apulainen tänään. Iivo tykkää tyhjätä pesukonetta (ylläri) ja astianpesukonetta...
Meillä on alakerrassa olohuoneen yhteydessä/vieressä yksi hieman pienempi makuuhuone jonka yksi seinä on auki olkkariin ja siinä on sivuille vedettävät "haitariovet". Se on meillä ns. leikkihuoneena eli sielä on suurin osa lasten leluista ja iso askartelupöytä. Aku on kova poika askartelemaan ja luomuksia syntyykin välillä aika tiuhaan...
Ompelin jämä kankaista tämmöisen korin piirrustus/askartelu tarvikkeille.
Sielä on lasipurkeissa (maalarinteippiä ympärillä ettei kolaja toisiinsa) erilaisia kyniä, kuviosaksia (melko tylsä teräisiä) ja pensseleitä. Korissa on myös vesivärit ja jotain piirustus "muotteja". Liiman ja terävämmät sakset pidän kyllä visusti keittiön kaapissa..
Melko nopeasti värityskirjatkin täyttyy...mutta on se kiva kun Aku tykkää puuhailla ja välillä jopa aivan itsekseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥