torstai 30. marraskuuta 2017

Blogihaaste: 6 kuvaa kesästä


Sain Blogihaasteen: 6 kuvaa kesästä, Ihan vaan tavismutsi- blogin Ilonalta. En olekkaan pitkään aikaan osallistunut haasteisiin joten tämä olikin mukava yllätys! 

Ensimmäinen kuva on ihan alkukesältä saaresta. Aku lempipuuhissaan eli rannan tuntumassa olevan saunan edustalla läträämässä vedellä. Taitaa olla pikkukala haavissa.


Toinen kuva on samasta paikasta, tämä onkin meidän perheen lempi paikka saaressa. Kuvassa IIvo on lämpöisessä kylvyssä kahluualtaassa saunan terassi/laiturilla. Tähän aurinko paistaa aamusta iltaan, tähän on hyvä leiriytyä vaikka koko päiväksi.


Kolmas kuva on niin ikään myös saaresta. Mimmin ensimmäinen juhannus ♥ Vaikka viime kesänä päästiin aivan liian vähän saareen, on se ihan rakkaimpia paikkoja maailmassa.


Neljäs kuva on kotipihasta. Iivo on uinut ja leikkinyt itsensä uuvuksiin ja viettää teltassa rauhoittumis hetkeä kännykällä pelaten. Vaikka reissattiin ja mökkeiltiin kesällä niin oltiin kuitenkin aika paljon arkena kotosalla Mimmin herkkien unien takia. Onneksi meillä onkin niin mukava koti ja piha ♥


Viides kuva on mun rakkaasta kasvihuoneesta. Mimmi on sielä mukana äitin apulaisena kasveja hoitamassa.


Kuudes kuva on taas saaresta :D Saarikauden päättäjäiset ja ryhmä rämä, siitä alkaakin sitten syksy.


Haastan mukaan:

ja

Eli 6 kuvaa kesästä :)

♥ Nora

6 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥