tiistai 14. marraskuuta 2017

Martinex ja iki-ihanat Muumit ♥ sis. alekoodin!

Martinex muumi
Muumituotteita, Martinex 

Pari viikkoa sitten vietettiin Perheblogien Kehittämispäivää ja silloin saimme myös hyvin mielenkiintoiset lahjapussit jotka meille lahjoitti Martinex.  Pussista löytyi valikoima iki-ihania Muumituotteita. Molemmat pojat, mutta erityisesti Iivo, ovat kovia muumifaneja joten kaikki tuotteet pääsi meillä heti käyttöön.

Tämän Muumipeikko pehmon Mimmi tosin nappasi omakseen jo paluumatkalla junassa. 

Martinex muumi
Muumipeikko, Martinex 

Ja tämä Haisuli juomapullo pääsi heti seuraavana päivänä Akun painitreeneihin mukaan.

Martinex muumi
Haisuli juomapullo, Martinex 

Iivo on viime aikoina innostunut palapeleistä ja jostain kumman syystä ne meidän muutamat palapelit on aika kärsineitä  (vinkki, Iivo). Mulla olikin tarkoituksena hommata pukinkonttiin palapelejä mutta en kyllä millään malttanut alkaa näitä säästämään vaan annoin ne heti Iivolle ja hyvä niin. Näiden parissa tuolla ikiliikkujalla vierähtää tovi jos toinenkin. Palapelisetti sisältää kaksi palapeliä joista toisessa on 20 ja toisessa 40 palaa.

Muumi palapeli, Martinex Martinex muumituotteet

Tämä Muumipeikon kalaretki  peli on valittu vuoden lastenpeliksi 2016 enkä ihmettele yhtään! Tämä on aivan loistava peli, pienikin ymmärtää säännöt eikä kuitenkaan ole tylsä isommallekaan lapselle. Tätä siis pelataan lähes päivittäin, tässä on myös se hyvä ettei yksi peli kestä kovin kauaa joten levotonkin lapsi jaksaa keskittyä.

Martinex muumi

Martinex muumi
Muumipeikon kalaretki, Martinex 


Vielä ei olla päästy pipareita leipomaan mutta kun päästään niin tämä Piparimuottisetti pääsee kyllä heti heti testiin. Laitettiin jo strösselit eli "koristeet" valmiiksi tähän suloiseen Talvimaa minipurkkiin odottelemaan.

Muumi Piparimuottisetti, Martinex 

Martinex muumi
Talvimaa minipurkki, Martinex 


Heei! Vinkkinä teille joilla on joululahjat vielä hakusessa, tästä linkistä -> Martinex pääset suoraan Martinexin sivuille shoppailemaan ja koodilla LUMI10 saat 10% alennusta! Sieltä löydät paaljon paljon lisää muumeja sekä vaikka ja mitä muuta, käyhän tutustumassa.

Yhteistyössä Perheblogit.fi sekä Martinex

♥ Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥