perjantai 16. joulukuuta 2016

Kesä talven keskelle, Weledan hurmaavan luonnolliset tuoksut


Oi tätä tuoksujen hurmaa ♥ Sain joku aika sitten Ruohonjuurelta testiin Weledan tuoksuja. Rakastan tuoksuja ja mulla on tarkka haju-muisti. Vahvimmin esimerkiksi lapsuuden muistot herää erilaisista luonnon tuoksuista. Kuumana kesäpäivänä koiranputkien tuoksu, meren tuoksu heinäkuussa, syreenin tuoksu alkukesästä, marjapensaiden tuoksun kirpeys, ruusujen huumaava tuoksu sateen jälkeen.. muistot tulvii mieleen erilaisten tuoksujen myötä.

Ehkä siksi innostuin kuin pikkulapsi kun haistoin ensimmäisen kerran tätä Weledan ruusuparfyymiä. Kun silmät laittaa kiinni, voi kuvitella olevansa kauniina kesäpäivänä helakan pinkin kurttulehtiruusu pensaikon juurella kuiskuttelemassa salaisuuksia lapsuuden ystävän kanssa. Tuoksu on todella niin aito. Tuoksu koostuu ruusun, kurjenpolven ja ylang ylang-kukan eteerisistä öljyistä ja kuten muutkin Weledan tuoksut, on ekologinen sekä kantaa NaTrue- sertifikaatti merkintää.


Granaattiomena-parfyymin tuoksu ei auennut mulle yhtä nopeasti, tämän pitää hetki ikään kuin tekeytyä iholla. Tuoksu on raikas ja aavistuksen kirpeä mutta silti myös pikkuisen makea. Tuoksu pysyy hyvin iholla joten sitä ei tarvitse suihkauttaa kuin kerran ranteeseen, hieraista ranteet yhteen ja vaikka kaulalle. Tuoksu koostuu appelsiinikukasta, intialaisesta davana-kukasta sekä vaniljasta.


Monilla saattaa tulla sitruksen tuoksusta pesuaine mieleen, mutta ei tästä: Argume, sitrusparfyymi. Tuoksu koostuu greipistä, mandariinistä sekä santelipuusta. Tuoksu on energinen ja raikas mutta silti naisellisen hienostunut. Tämäkin on riittoisa eli ei tarvitse lisäillä pitkin päivää vaan suihkaus riittää.


Harvoin ostan itse hajuvesiä, yleensä ne on lahjoja ja yksi pullo saattaa kestää jopa vuosia. Ehkä siksi että teolliset tuoksut, vaikka olisi kuinka ihania, tuntuu jotenkin olevan liikaa minun arjessa. Pidän enemmän luonnollisemmista tuoksuista ja luonnon omista tuoksuista. Jos koet samoin, kannattaa kokeilla Weledan tuoksuja. Jos jäi jollekkin epäselväksi, niin mun ehdoton suosikki näistä on ruusuparfyymi ♥ Voisin suihkia tyynyliinankin tällä ja nähdä ruususen unia.. jaa tosiaan, miksipä ei ;)

♥ Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥