keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Rv 24 + 25

Rv 23+0 - 23+6 sekä 24+0 - 24+6

Nämä pari viikkoa on ollut aikamoista haipakkaa. Perus kiireistä joulun alus aikaa salaisine kauppa reissuineen sekä muuta tapahtumaa. Pääsin Blogivaasan porukalla tutustumaan Dermoshopin toimintaan ihanan jouluisen brunssin ja kiertokäynnin merkeissä, postaus siitä löytyy täältä! Päästiin juhlimaan veljenpoikani ristiäisiä, sekä samalla hänen vanhempansa siunasivat liittonsa kirkossa ♥ Oli naisten pikkujoulua sekä lasten pikkujoulua. Sen lisäksi saatettiin enoni haudan lepoon. Yhden viikonlopun aikana häät, hautajaiset sekä ristiäiset. Aikamoista tunteiden vuoristorataa.

Naisten pikkujouluista :D

Mitä raskauteen tulee, se etenee hyvin ♥ Päätin viime neuvolakäynnin jälkeen alkaa kiinnittää huomiota syömisiini. En mitenkään fanaattisesti tai liikaa mutta pieniä tekoja. Liikunta nyt on mitä on, teen niin paljon kuin pystyn. Mulla on jäänyt alkuraskaudesta päälle syödä ylimääräinen ateria päivässä ja sen nyt jätän pois, syön kuitenkin jo 5 kertaa päivässä niin ehkä tässä tilanteessa voi sen kuudennen jättää väliin :D Jätin myös teestä hunajan pois ja lopetin iltaisen maidon litkimisen. Saattaa kuullostaa hassulta mutta normaalisti juon vain vettä ja kahvin ilman sokeria. Nyt hunajaa on mennyt aikamoisia määriä ja kevyt maitoa iltaisin ihan vähintään puoli litraa, siis iltapan päälle. Katsotaan josko näin pienillä muutoksilla pääsisi tästä turhan jyrkästä nousukaudesta eroon.

Ainahan sitä voi vähän tortuilla ja glögillä herkutella kuitenkin.. ?

Päästiin viimein varmuuteen siitä, millaiset vaunut hankitaan. Hassua kyllä, päädyttiin samoihin Carenan tuplavaunuihin kuin mitä meillä on ollut ennenkin eli Carena Gotland entinen double swing. Näissä vaunuissa ei ollut mitään mihin en olisi ollut tyytyväinen ja kun huippu tarjous osui kohdille oli pakko tarttua. Erona on nyt että otettiin (tai pakettiin kuului) vauvalle kova koppa kun viimeksi pidettiin toisista yhdistelmävaunuista pehmeää koppaa ratasosassa, mikä sekin toimi hyvin. Iivo pääsee siis mukavasti matkustelemaan "pisku-liskun" vieressä pidemmät matkat ja minä säästyn todennäköisesti muutamilta hermoromahduksilta. Vaunuja odotellessa :)

Dermoshopin joulu-brunssilta

Pojat kovasti odottaa vauvaa syntyväksi ja Iivo sanookin pikku-siskoa "pisku-lisku" ♥ Aku taas on keksinyt jo nimen vauvalle, Taika-Sydän. Kaikessa hellyttävyydessään nimi on kuitenkin ehkä vähän too much meidän mieleen :D

Vauvalle ihana sadesuoja sekä ystävältä saadut aivan liian liikkikset mini-crocsit ♥

Liitoskivut ja harjoitussupistukset vaivaa välillä vähän turhankin paljon. Parina päivänä harjoitussupistuksia on tullut niin tiuhaan että on ollut pakko mennä maate ihan kesken kaiken. Ne ei olleet pelkästään semmoista mukavaa vatsan kovettumista vaan vähän kipeitä/tukaliakin. Panadol ja pikku lepo on kuitenkin auttanut eli näillä mennään toistaiseksi, pitää tietysti soittaa neuvolaan jos pahenee. Positiivisena loppuna sanoisin että väsy on vähän hellittänyt, olisikohan hemoglobiini nousussa.. :)

♥ Nora

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Hyvää joulua teidän perheelle 😊

  VastaaPoista
 2. Teillä on tosiaankin ollut paljon häppeninkiä näin joulun alla. Iloa ja surua - elämän vuoristorataa <3 Oikein ihanaa joulunodotusta teidän perheelle! Ensi vuoden alussa nähdään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teidän perheelle ♥ Kovasti odotan tapaamista! :)

   Poista
 3. Hienoa, jos väsymys hellittää! Ja vähänkö suloisen nimen on Aku keksinyt ♥ Meilläkään ei ikinä lasten keksimät nimet vauvalle ole oikein vanhempiin uponnut, mutta onhan ne hellyyttäviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo nimi nyt suloinen ♥ mutta tosiaan tuo mieleen jonkun my little pony hahmon :D Katsotaan nyt jos saataisiin joku toinen nimi myytyä pojille :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥