perjantai 9. joulukuuta 2016

Vierailu Dermoshopilla + joululahja vinkki!


Viime lauantaina tarjoutui mahdollisuus pieneen "pakomatkaan arjesta". Päästiin bloggaaja porukalla tutustumaan Dermoshopin tiloihin Korsnäsiin. Aamupäivä sujui mukavasti brunssin merkeissä. Saimme myös kuulla hieman syventävästi Dermoshopin toiminnasta ja pääsimme kiertämään tilat läpi.


Tuotteet on minulle entuudestaan tuttuja mutta silti tuli yllätyksenä esimerkiksi se että Nature - tuotesarja valmistetaan Suomessa!


Olenkin useasti maininnut että monet lemppari ihonhoito tuotteistani löytyy Dermoshopilta ja tilaus lähtee matkaan pari kolme kertaa vuodessa :D Olen myös jo monta vuotta tilannut lähes kaikki joululahjat Dermoshopilta. Heidän vuosittain vaihtuva Joulupakkaus valikoima on aina yhtä monipuolinen ja houkutteleva, sieltä löytyy lahjat niin naisille, miehille kuin jopa lapsillekkin. Monesti tekisi mieli vaan pitää ne kaikki itse ;D Joulupakkaukset on myös valmiiksi niin kauniissa pakkauksissa ettei niitä tarvitse välttämättä erikseen paketoida, laitan yleensä vaan rusetin ja nimen päälle.


Pakkaamo oli aivan taivas, suunnittelin jo ryhtyväni pakkaajaksi vaan jotta saisin hipelöidä kaikkia purkkeja ja putiloita päivät pitkät :DDermoshopillla on aina nopeat toimitukset ja 19.12.2016 mennessä tehty tilaus kerkeää vielä jouluksi perille. Toki kannattaa ottaa huomioon näin joulun alla postin ruuhkautuminen (esim. smart post) ja siitä mahdollisesti johtuva viive. Ja hei, 24.12.2016 asti saat yli 20euron tilaukset ilman postikuluja :)


♥ Nora

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥