maanantai 15. toukokuuta 2017

Mimmi 7viikkoa

Tämä ihana pikku-pakkaus on jo 7viikkoa ♥  


Mimmi on iloinen ja tarkkaavainen tyttö, sekä tietysti Akun sanoja lainatakseni "Mimmi on niin kaunis". Kun Mimmi katsoo silmiin, hän katsoo niin syvälle sieluun ettei katsetta voi kääntää pois. Hän tapittaa suurilla viisailla silmillään aivan kuin tuntisi läpikotaisin. Vanha sielu, sanoi äitini.


Mimmin lempipaikka on äitin ja iskän sänky. Sieltä aamulla kun heräilee, on niin hyvä olla että voisi vain kölliä, katsella silmiin ja hymyillä loputtomiin.

Aamutouhujen jälkeen väsyttää taas jo kovasti ja vaunuissa saa parhaan unen, varsinkin pienen lenkin jälkeen uni maistuu jopa tunteja.


Mimmi tykkää katsella maailmaa sylistä päin, kaikessa on kiva olla mukana. Isoveljet pitää pikkusiskolle seuraa ja heille irtoaakin aina leveä hymy paljastaen kauniit hymykuopat sekä pikkuisen pitää yrittää jutella takaisinkin.

Iltapäivällä uni maistuu joko liikkuvissa vaunuissa tai turvallisesti sylissä. Pikku päikkäreiden jälkeen on kiva makoilla omalla leikkimatolla ja harjoitella vähän taitoja. Joskus saattaa pieni nyrkki osua kaaressa heiluvaan leluun ja välillä kupsahdetaan masulta selälle kerta toisensa jälkeen.


Illan tullen on aika pitää äitille ja iskälle seuraa. Kun isovelit menee nukkumaan, kuuntelee Mimmi iltasadut sekä laulut ja menee sitten keinuvaan sitteriin tai kantopussiin torkkumaan ja katsomaan kun äiti ja iskä laittaa iltapalaa. Sitten siirrytäänkin sohvalle katsomaan sarjoja yhdessä. Siinä sivussa on hyvä tankkailla että jaksaa nukkua.


Pikkuhiljaa alkaa uni painaa silmiä ja siirrytään taas Mimmin lempipaikkaan, ihanaan isoon sänkyyn jossa äiti ja iskä on ihan lähellä ja yöpalaakin saa unien häiriintymättä kun vähän kerkeää ynähtää. Mikäs sen parempaa ♥♥ Nora

9 kommenttia:

 1. Ihana neiti teillä <3 Kuulostaa siltä, että kaikki sujuu hyvin! Nukkuuko hän tosiaankin yöt jo heräämättä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Meillä sujuu tosiaankin aivan yllättävän hyvin :) Toistaiseksi Mimmi ei ole valvottanut öisin, herää syömään yleensä kerran 3-5 maissa ja sitten aikainen aamupala 7 maissa jonka jälkeen unet vielä jatkuu kun me muut noustaan ylös :) Hän siis herää mutta ei varsinaisesti herää :D vaan unet jatkuu samalla kun syö :D

   Poista
 2. Kyllä on suloinen tyttö!😊 Ihanaa vauva-aikaa!<3

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana Mimmi! Itsellä 10,5kk ikäinen pikkumies, ja niin jotenkin tunnen kirjoituksestasi kuinka nautit tuosta ihanasta vauva-arjesta <3 Meillä kaksi tyttöä, jo koululaisia ja sitten vielä saatiin tämä pahnanpohjimmainen, pikku-ukko. En tiedä saisiko tätä sanoa ääneen , mutta sanon nyt kuitenkin. Meidän perheeseen olisi ollut kolmas tyttö yhtä lailla enemmänkuin tervetullut, mutta kun tulikin poika, niin siinä on jotain tiettyä taikaa. Jotain sellaista jännää täydellistä onnea. Joka olisi varmasti ollut kolmannen tytönkin kanssa. En tiedä saatko (sekavasta) ajatuksenjuoksustani kiinni, ja kirjoitan tosiaan nyt vain omasta kokemuksestani. Eipä nyt sen kummempaa pointtia ollut tällä kommentilla, Kiitos kivasta blogista ja jatkahan samaan positiiviseen malliin. Blogisi luo paljon hyvää energiaa :)

  T. Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, kiitos paljon kommentistasi ♥ Sait mut aivan liikuttuneeksi ♥ Ihanaa kuulla että se positiivinen elämänkatsomus mitä haluan luoda ympärilleni, välittyy :) mun kuppi on (lähes) aina puoliksi täysi ;)

   Taisin ymmärtää pointtisi ja pystyn samaistumaan siihen. Vaikka poika olisi ollut aivan yhtä odotettu ja rakastettu ja ajatus kolmesta pojasta kuulostaa itseasiassa aika kivalta, tuntuu että tyttö täydensi meidän perheen. Näin sen kuului mennä :)

   On varmaan ihan erilaista kun on vauva ja sisarukset onkin jo noin "isoja". Vaikka kai se niin on että kun lapset kasvaa niin murheetkin kasvaa mutta sitä pikkumiestä varmasti hoidetaan kilpaa :D

   Nautitaan meidän vauvoista, isoista ja pienistä ♥

   Poista
  2. Heippa vielä,
   halusin palata tuohon kun kirjoitit tuosta miten on erilaista kun sisarukset isoja ja sitten vauva. Meillä tosiaan tytöt 5lk ja 2lk. Ja pikku-ukkoa hoidetaan kyllä kilpaa :D
   On ihan erilaista tämä äitiys nyt, kuin silloin kohta 12v sitten kun esikoinen syntyi. On paljon ulkoista painetta enemmän. (siis jos sellaista haluaa ottaa) Meille tuli netti vasta kun jäin kotiin esikoisen kanssa, muutamia blogeja jo silloin luin. Nythän näitä on pilvin pimein... Ja en tiedä onko se aina niin hyvä. Nyt toki iän tuomalla varmuudella osaa suodattaa asioita ja vaihtaa sivustoa :D Silloin epävarmana esikoisen äitinä olisin tässä blogiviidakossa hukkunut jo itseltäni... Vaikka tämä homma on hurjasti kaupallistunut, niin tykkään siitä että on myös tällaisia tervehenkisiä positiivisuusblogeja ja näistä saa voimaa arkeen :)
   Mutta yhtä kaikki, arki on nyt niin uomissaan meidän perheessä ja meilläkin tosiaan tämä kolmonen oli se puuttuva palanen , jonka puuttuminen tiedostettiin mutta en tiennyt että hän tekee perheestämme näin täydellisen. Ikäeroasia minua alkuun suretti kun tuli niin iso väli, mutta nyt ajattelen että enempi vaikuttaa perheen sisäiset kemiat kuin ikäero. Pikkumiestä kerittiin toivoa ja yrittää pari vuotta ennenkuin hän ilmoitti tulostaan. Mutta nyt tässä hetkessä tuntuu että asiat meni juuri niinkuin pitikin. On hyvä olla kotona juuri nyt :)

   Aurinkoa päivääsi!

   T. Sanniska

   Poista
 4. Voi tuota vauvan katsetta. <3 Ne tietää kyllä maailman salaisuudet ja hallitsee taidon yhdellä katseella pysäyttää koko hetken. Valloittava neiti teillä!
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥