keskiviikko 7. lokakuuta 2015

OOTD viikonlopulta

Kun näitä kuvia katsoo on vaikea uskoa että tästä on vain muutama päivä sillä nyt ulkona on pakkasta! Hrr..kyllä tuo syksyn kylmyys vain on julmaa. No, takka paukkuu ja ilmalämpöpumppu hoitaa oman osuutensa, kyllä tähänkin tottuu. 

Päällä mulla oli mustat pillifarkut Gina tricot, valkoinen ohut neule Cubus (second hand), kengät Line collection (second hand) ja huivi Pieces.

Onko lämpöiset syyspäivät nyt ohi? Onneksi aurinko kuitenkin paistaa vaikka ei hirveästi enää lämmitäkkään. Lapsille on kaikki talvi vermeet jo eteisen kaapeissa mutta itselle pitäisi vielä kaivaa takkia ja huivia. Uusi pipokin on hankinta listalla. Piposta puheen ollen, ilmoitan tämän päivän aikana henkilökohtaisesti arvonnan voittajille voitostaan. Nyt, pitää pistää töpinää töppösiin. Ulkona on aivan super mahtava aurinkoinen pikkupakkas keli!
 
kuvat Nadja <312 kommenttia:

 1. Tosiaankin jos tänään ottaisi asukuvia ulkona saisi olla vielä takki lisäksi. :) Ihana huivi! Pakkanen pääsi kyllä yllättämään meidät täällä. Onneksi ostin viime keväänä alennusmyynneistä pojille uudet isommat villa-asut ja ne saatiin nyt ensihätään haalarin alle kun läksivät -5 asteessa kohti päiväkotia tänään! Brrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee parhaillaan aamu ulkoilu pojilla toppahaalareilla :) ei toki niillä paksuimmilla mutta kuitenkin..

   Poista
 2. Oi mikä auringonpaiste siellä ollut! Täälläkin tosin paistaa mutta ilma on aika kirpeä :D
  Kauniina oot jälleen ♡

  VastaaPoista
 3. Hei sulle olis pikkanen haaste mun blogissa <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥