torstai 8. lokakuuta 2015

Välikauden ja talven välikausi kirppis vermeissä
Oliko nyt hämmentävä otsikko? Tarkoitan siis tätä hetkeä mitä nyt eletään. Kahtena aamuna on ollut -5 astetta ja varsinkin nyt syksyllä se tuntuu tosi kylmältä. Jos lähtee heti aamusta ulos ja on parikin tuntia, niin kyllä siinä kylmä tulee jos ei oo kunnolla päällä. Kuitenkaan mä en halua vielä kaivaa niitä muhkeimpia talvi varusteita esiin koska niillähän pitää pärjätä siteen kunnon pakkasillakin. Kuorivaatteet ja välikerros on tietty yks ratkaisu mutta musta tuntuu että nyt se ei olisi riittänyt ja lapsen on helpompi pukea itse jos kerroksia ei ole montaa.

 Mun ratkaisu? Molemmilla pojilla on kirppikseltä haalarit. Semmoiset "monesti pestyt" talvihaalarit millä (mun mielestä) ei enää tarkenisi kunnon pakkasilla mutta tähän hetkeen ne on just täydelliset. Akun haalari maksoi 10euroa ja Iivon muistaakseni 13euroa, joten isosta investoinnista ei ollut kyse. Molemmat haalarit oli kyllä oikein löydöt, hyvännäköiset ja kuntoiset ja vielä edullisetkin. 
Nyt en sitten tarkoita ettei kirpparilta voisi ostaa kunnon pakkasille haalaria, kyllä voi. Nämä vain on ostettu nimenomaan siksi että oli edulliset ja vähän jo ohuemmat eli ei liian lämpöiset. Iivo haalari on Didrikson ja Akun Lassie tec. Akun haalari olikin käytösä jo keväällä ja Iivon oman löysin kesällä. 

Iivolle on kaapissa lumikelejää odottamassa Minymon haalari minkä ostin kesällä alennus myynnistä ja Akulle käy vielä ainakin alku talven viime talvinen Ahkkan haalari jonka tietty ostin -50% viime syksynä tarjouksesta. Jos/kun Akun haalari alkaa käydä pieneksi, on mulla kaapissa Ahkkan henkseli toppahousut ja Hatleyn takki jotka tämä tarjoushaukka osti jo viime talvena.. ja nyt jos joku miettii niin joo, meillä on paljon säilytystilaa  ;D

Melkosen kirpsakka sää oli kyllä aamulla, ihanaa ♥8 kommenttia:

 1. Hienot kirpparilöydöt! Mekin metsästettiin syys- ja talvivaatetta kierrätettynä, mutta ei vaan löytynyt sopivia, joten ostettiin uutena. Onneksi oli sentään hyvässä alennuksessa. :) Ensi kerralla aion kyllä olla vaatehankintojen kanssa ajoissa liikkeellä, niin ei jää taas ostokset näin viime tippaan, ja saatan jopa tehdä niitä löytöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostan yleensä aina puoli vuotta etuajassa kaikki kausi jutut :D just kirppareilta tai alesta tekee hyvviä löytöjä :)

   Poista
 2. On kyllä hyvät löydöt ja upean värinen tuo turkoosi! Mä tykkään hirveesti kierrellä kirppiksiä ja yllättävän usein tekeekin hyviä löytöjä :) Meillä varmaankin on Helmille talvikamppeet valmiina mutta Hennille täytyy ostaa koko varustus. Mä niiiiin haluaisin tytölle turkoosin talvipuvun *tähän ainakin kymmenen sydänsilmähymiötä*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään kierrellä kun ei koskaan tiedä mitä kivaa tulee vastaan :)

   Poista
 3. Ihana, että jollain muullakin näin! :) olet kyllä tehnyt hyvännäköiset löydöt. Meillä on ehkä vähän ysärityyli :D mutta hintakin 2€.

  VastaaPoista
 4. Hyvä vinkki ja kivat haalarit olet löytänyt pojille! :D Meillä ollaan nyt menty vähän vaikeamman kaavan mukaan ja pakattu lasten mukaan välikausihaalarit ja paksut villavaatteet alle. Koko päivän pitäisi pärjätä samoilla vaatteilla päivähoidossa ja iltapäivällä on vielä melkoisen lämpimät kelit. Second Hand löytöinä tälle kaudelle meillä on yhdet paksummat takit pojille. Toisessa on ihana karvakaulus :D..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kelit on kyllä haastavia kun aamulla on -5 ja päivällä +10 :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥