lauantai 3. lokakuuta 2015

Myrskyn jälkiä metsästämässä

Eilen ja viime yönä meilläpäin riehui "Valio" myrsky. Peltikatto rämisi aivan hulluna ja kumma ettei vaikuttanut uniin. Aamulla katsoin että meidän pyörätkin oli kaatunut vaikka ovat telineessä. Innostuin hetkessä ja heti aamupuuhien jälkeen lähdettiin Iivon kanssa myrskyn jälkiä metsästämään. 

Ei mitään! Ei siis niin mitään missään. Ei edes jotain hienoa katkennutta oksaa.. Tietysti sehän on vaan hyvä mutta mä oli kyllä vähän pettynyt.. Onneksi oli kuitenkin aivan mahtava aurinkoinen aamu ja Iivon kanssa kierreltiin lähi rannat ja tehtiin pieni metsä lenkki.

Rannassa kävi vielä kylmä viima ja olikin hyvä että laitoin Iivolle kevyen toppahaalarin päälle, kun se on semmonen
 pieni vilukissa ♥
Kukkasia kädessä :)


Puikahdettiin metsäpolulle. Iivo tykkäsi niin kun sai vapaasti juoksennella,
yleensä kun on jotain liikennettä mitä pitää ottaa huomioon.


Iivo bongasi vielä yhden mustikan polun varrelta  :D  Annaaa!Meinasin kirjoittaa että tässä kohdassa oli vielä muutama vuosi sitten leikkipuisto, mutta herranjestas siitähän on
 varmaan 15-20 vuotta kun tässä oikeasti oli puisto mistä pidettiin huolta.

Niin ihana pikku lampi. Näissä on aina jotain salaperäistä ja mysteeristä..Kotipihan imuhärhi villiviini

Suurimmat tuhot taisikin sitten löytyä kotipihasta. Mun syyshortensian kauniit kukkatertut oli levällään pitkin takapihaa, onneksi ei kuitenkaan kaikki  :)Tekikö myrsky tuhojaan teidän kotikulmilla?10 kommenttia:

 1. Ihana, meillä Typy kanssa haluaa heti mustikoita jos mennään metsään ♡ Ei ole täälläkään myrskyn jäljiltä oikein mitää, joka on toki hyvä. Pelkäsin kyllä taas, että puita kaatuu tuosta lähimetsästä pihalle päin. Sähköt vähän vilkkui eilen illalla. Tänään on niin nätti aurinkoinen ilma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että ilma on heti jotenkin syksyisempi myrskyn jäljiltä. Aurinko paistaa mutta ei lämmitä samallalailla kuin eilen :D

   Poista
 2. Meilläkin oli myrsky ja sähköt meni! Mutta eipä haitannut kun sai kynttilän valossa tunnelmoida :)
  Ihania syksyisiä kuvia ♡

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia ja syksyisiä tunnelmia! :) <3 Meillä alkoi myrsky yllättävän myöhään illalla, eikä se täällä ilmeisesti tainnut olla lähellekään yhtä raju kuin siellä. Hirviteltiin kun uutisissa kerrottiin miten monelta kotitaloudelta on mennyt sähköt.. Huhu!! Aikamoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räminä oli kyllä melkoinen ja illalla kun kävin lähikaupassa kävellen oli silmät niin täynnä roskia etten meinannut eteenpäin nähdä :D Mutta joo, olisihan se kamalaa olla oikeasti ilman sähköä muutamaa tuntia kauemmin..

   Poista
 4. Sulle olisi haaste mun blogissa :) http://nede93.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-haaste.html?m=1

  VastaaPoista
 5. Meilläkin mies vain totesi kun ulkoa kuului ryminä, että Pohjola korvaa! :D Kamala myräkkä täälläkin oli perjantaina! Naapurista lensi trampoliini, keinut kaatui ja hui että mikä tuuli! Onneksi isoimmilta tuhoilta vältyttiin.

  JA UPEITA KUVIA!!! Varsinkin tuo lampi. Kelpaisi varmasti johonkin lunto-opukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mäki luin vasta jälkeenpäin jonku uutisen että "kerätkää trampoliinit myrskyn tieltä" :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥