perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloween fiilareissa ja tärkeetä infooTänään oltiin hurrjissa Halloween bileissä, lasten bileissä siis. Olin ajatellut laittaa vaan noidan hatun päähän kun ei oikein noita asuja ole itselle tullut hankittua. Torstai iltana myöhään selailin vielä blogeja puhelimella ja bongasin Usva blogista tämmöisen helpon ohjeen noita-akan hameelle. Siitä sitten inspiroituneena heti aamulla aloin kaivella kaappeja. Ei tästä mun virityksestä yhtä hienoa tullut kuin Sarin omasta mutta hei, olipahan jotain päälle pantavaa  :D  lapset tykkää kun aikuisetkin pukeutuu edes vähän. Oikeestaan, tää mun viritys on aika kauhee mut yritys on tärkein?

Eli ensin löysin leveää kuminauhaa, se oli juuri oikein pituinenkin valmiiksi, anpiliivipöl. Sitten tuhosin Amin mustan teepaidan, leikkasin korkeussuunnassa n. 3-4cm levyisiksi suikaleiksi. Sidoin suikaleet kuminauhaan niin että ne tuli kaksinkerroin vähän eri korkuisesti. Sitten löysin vielä erivärisiä askarteluun ja ompeluun tarkoitettuja nauhoja joita leikkasin ja sidoin samaan tyyliin. Tadaa! Valmis  :)
Viime vuonna Akun kanssa askarreltiin tämmöiset hienot naamarit ja kuin ihmeen kaupalla ne oli vielä ehjät.

Poikaset sain sekunniks paikoilleen kuvaa varten, spider man ja joulupukki  :D
Nyt kuulkaas kaikki. Ensi viikon loppupuolella tulee mun blogin nimi ja url osoite vaihtumaan. Uusi nimi on yksikertaisuudessaan "Norudemu". Ongelmia ei pitäisi tulla lukijoiden suhteen mutta jos yhtäkkiä huomaat että kas kummaa kun Nora ei ole mitään kirjoitellut muutamaan päivään niin saattaapi olla että pitää uudestaan liittyä lukijaksi uudessa osoitteessa. Ilmoitan vielä kyllä tarkan päivän ja yritän tehdä uudelleen ohjausta ja muuta hienoa. Kaikki kone jutut on nyt pikkuusen vaikeeta kun Iivo rakas pieni höpönassu tiputti läppärin ja näyttö on totaali pimeenä. Eli aina kun haluun tehdä koneella jotain, pitää mun liittää kone telkkariin ja täs olkkarin lattialla yli ergonomisesti näpytellä  :D Siitähän ei kauaa oo kun Aku rikkoi vahingossa meidän edellisen läppärin, jos et muista tapausta niin tässä ole hyvä. 

Nyt, hauskat Halloweenit ja see jyy!

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun mekko. Oot sä kätevä :) Niin upea Nora-Noita <3

  VastaaPoista
 2. Hahaa, mua ehkä välilä naurattaa kun tuntuu, että meidän jutut on niin samat. Arvaa vaan mihin pukuun minä pukeuduin tänään meidän Halloween-juhlissa. Nojoo.. Noitahan täällä, tuunatulla hameella.. :D Eli eikun Häppi Hällöviin ja silleen..!!

  PS. seuraan tietenkin sinua sinne uuteen osoitteeseen! <3

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska hame! Ja söpökin vielä ♡
  Ja tää kans seuraa sitten uuteenosoitteeseen kun sellasen saat aikaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥