keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Kirpparilöytöinä valkoista pitsiä, asu x 3

Olen viimeisen vuoden aikana ostanut tosi vähän itselleni vaatetta. Ihan muutamia tarpeellisia juttuja ja osa niistäkin kirpparilta. Mulla on siihen parikin syytä, ensinnäkin vältän turhia ostoksia muutenkin ja toiseksi en ole halunnut ostaa tähän "välipainoon" vaatetta joka jää (kyllä kyllä) kohta suureksi. Tavoittelen siis painoa missä viihdyin ennen viimeisintä raskautta koska siinä painossa mun oli helppo liikkua ja olla sekä tunsin itseni terveeksi ja no, sopivaksi. Hiljaa hyvä tulee mutta lähellä ollaan jo. Ehkä sillai klassisesti "kesäksi kuntoon" heh heh..


Tämän pitkähihaisen pitsipaidan löysin alkusyksystä kirpparilta muutamalla eurolla ja pettymys oli suuri kun kotiin päästyä paita olikin aivan liian pieni.. No, onneksi jo joulun alla se olikin sopiva sillä tämä päällä tanssittiin mm. pikkujouluissa! Paita on just täydellinen koska se muuntautuu moneen. Farkkujen ja raikkaan topin kanssa asu on mukava ja mulle semmoinen siistimpi arkivaate.


Myyrän väriset tekomokka saappaat on monen vuoden takainen ostos ja vaikka harvemmin yleensäkkään käytän muita kuin käytännöllisiä ulkoilukenkiä, on nämä silti mun yhdet lempparikengät.


Mun mielestä kivan fressi ja keväinen asu.


Pikkujouluihin puin paidan lyhyen trikoohameen kanssa. Hame kuuluu mun harvoihin kauppa ostoksiini ja se on hm basic mallistoa, maksoi alle kympin. Uskon että hameelle tulee käyttöä myös kesällä.


Tykkäsin että asu oli huoleton ja naisellisen tyttömäinen, jos niin voi sanoa. 
Mun toinen pitsilöytö on muutaman viikon takaa. Mietinkin että varmaan valkoiset pitsipaidat on nyt niin out kun satuin löytämään jopa kaksi kirpparilta, heh. No ei se mitään, en olekkaan koskaan ollut mikään "muodin huipulla" henkinen pukeutumisessa, tai missään muussakaan..


Tästä mä en ihan vielä tiedä että tuleekohan käytettyä vai ei. Pitää keksiä joku sopiva ala-osa ainakin. Nyt kokeilin paitaa ihan mustien pillihousujen kanssa. En oikein tiedä mitä tuonne alle voisi laittaa muuta kuin ihan alustopin? Paita on myös sen muotoinen että se korostaa mun leveitä hartioita, en sitten tiedä onko se uhka vai mahdollisuus?


Onko sulla ollut onnea kirppari ostoksilla viime aikoina?

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Ihanat pitsipaidat, ja kiva nähdä susta asukuvia pitkästä aikaa.. <3 Mä en siis oo löytänyt aikaa käydä missään kirppareilla ikuisuuteen. Miten niin ruuhkavuodet..?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oli kiva tehdä pitkästä aikaa asupostaus . Ehkä näitä tulee lisää tulevaisuudessa :)

      Poista

Kiitos kommentista ♥