perjantai 17. maaliskuuta 2017

Rv 38

Rv 37+0 - 37+6

Nyt täytyy kyllä sanoa että odottavan aika on pitkä. Kaikki on valmiina vauvaa varten joten nyt tosiaan vaan odotetaan. Yritän keksiä tekemistä mikä veisi ajatuksia muualle mutta kyllähän tämä olo muistuttaa koko ajan.

Viime viikonloppuna meillä oli vuokralla tekstiilipesuri ja pesin sohvan + muutaman maton, siinä olikin ponnistelua. Koko yö meni hirveissä selkäsäryissä. Oon muutenkin huomannut että viikonloppuisin oon jotenkin ekstra hajalla fyysisesti. Johtuisiko siitä että viikot vedetään väkisin tutuilla rutiineilla, vaikka tosin kävelyt on nyt minimissä ja hypätään autoon melkoisen usein.. Sitten kun koittaa viikonloppu ja Amilla on vapaata, tiedän että saan levätä ja kroppakin "luovuttaa".

Aivan mahtava vehje! Puhdasta tuli :)

Täytyy sanoa että viime viikko oli melko raskas. Alkuviikosta mentiin Iivon kanssa kävellen perhekerhoon koska mun auto ei käynnistynyt! Siinä on huono akku ja kun pakkasta on reilummin, se ei siis käynnisty ilman lämmitystä minkä mä muistin tietysti aamulla. Ei siinä sitten auttanut, matkaan menee noin puoli tuntia ja se oli tosiaan tällä hetkellä liikaa, aika masentavaa... Saatiin onneksi kyyti takaisin Akun kerholle joka on siis meiltä parin minuutin kävelyn päässä. Tästä hurjasta fyysisestä suorituksesta alkoikin sitten semi-kipeät supistelut joita jatkui viikon verran joka päivä noin puolen tunnin välein, nice.. Jossain vaiheessa toivoin että tulisi semmoisia "hidasta valmistelua" tekeviä supistuksia etukäteen että jos sitten itse synnytys sujuisi vauhdikkaammin. En toivo enään, nyt voisi tämä jatkuva jomotus selässä, jaloissa ja vatsalla jo loppua ja mieluummin sitten kertarykäisy kun aika koittaa, kiitos.

On nuo meidän tulevat isoveljet vaan niin ihania ♥ Muistavat halia ja pusia mahaa ja kyselevät jatkuvasti että koska se syntyy. Viime viikolla puhuttiin poikien kanssa siitäkin että sitten kun pitää lähteä sairaalaan, he menevät hoitoon tai meille tulee kotiin hoitaja. Äiti ja iskä menee sairaalaan ja sitten kun vauva on syntynyt, ilmoitetaan ja saavat sitten iskän kanssa tulla katsomaan vauvaa. Sanottiin myös että jos vauva alkaa yöllä syntyä, saattaa olla että meidän pitää lähteä heidän nukkuessa ja silloin meille tulee hoitaja, todennäköisesti mummi. Ajattelin että on hyvä kertoa etukäteen mitä tulee tapahtumaan mutta nyt Aku on heräillyt aamuisin toodella aikaisin ja aloin jo epäilemään että stressaako hän vauvan syntymää vai olisiko vaan lisääntynyt valo tehnyt tepposet?

Saapi nähdä koska tämä syntyy..? Hyvää viikonloppua kaikille!

♥ Nora

8 kommenttia:

 1. Voimia viimeisiin hetkiin ja tsemppiä tulevaan koitokseen♥

  VastaaPoista
 2. Oih! Mä niin jo täällä odottelen uutisia että milloin vauveli syntyy <3 Koita jaksaa vielä hetken, pian sä jo vetelet sun tuttuja pitkiä vaunulenkkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä niin odotan niitä lenkkejä :D Kyllä mä sitten heti vihjasen (lue: kuulutan koko maailmalle) kun hän saapuu ♥

   Poista
 3. Tsemppiä loppuodotukseen! :) Ihanasti siellä isoveikat oottelee. <3
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ On ne niin ihania, toivottavasti vielä vauvan syntymän jälkeenkin jaksavat olla yhtä innoissaan ;D

   Poista

Kiitos kommentista ♥