torstai 9. maaliskuuta 2017

Synnytysvarpaat


Kuinka moni tietää mitä tarkoittaa synnytysvarpaat? Tietysti sitä että varpaiden pitää olla kuosissa kun h-hetki koittaa, onhan varpaat suurinpiirtein ensimmäisiä asioita mitä vauva äidistä näkee (huumoria huumoria). Joka tapauksessa, meidän suvussa synnytysvarpaat on todella tärkeä juttu. Akua kun lähdettiin synnyttämään mulla oli turkoosit varpaankynnet, muistaakseni niissä saattoi olla joku kynsitarra myös.. Kun Iivon laskettu aika läheni, tein kauhean homman vatsa tiellä että sain jalat huollettua ja lakat edes sinneppäin nätisti laitettua. Kun työ oli valmis, en voinut kuin ihmetellä että mitä mä oikein ajattelin?!? Joo, toukokuussa kirkas keltainen on kaunis väri mutta eihän poikaa lähdetä synnyttämään keltaisilla varpailla! Lähes itkua väänsin kun en kyennyt enään aloittaa hommaa alusta. Äiti sitten pelasti tilanteen ja huolsi mulle "poika-varpaat". Ne olikin hienot, ristin ne "galaksi- kynsiksi". Väri tumma mintunvihreä ja päällä reilusti kimalteita, kiitos äiti ♥

Nyt kun tytön laskettu aika lähenee, kävin kynsilakka varastoa läpi ja tulin siihen tulokseen että kyllä reilu pinkki on se millä mennään, vähän kimallusta vielä päälle. Täytyy sanoa että en juuri nähnyt mihin lakkaa sohin ja kuinka paljon että siihen nähden olen tällä kertaa tyytyväinen ;) Ehkä tytön kunniaksi voisin vielä laittaa mätsäävät lakat sormien kynsiinkin..

Alkaa tärkeimmät valmistelut olla tehtynä, saapi tyttö alkaa ilmoittelemaan itsestään ihan heti kun vaan hänelle sopii..

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Hihii.. synnytysvarpaat! Ihanaa.. <3 Kaipa tuo on sellainen, että kun nuo on kunnossa niin vauva "saa tulla".. Kaikilla taitaa olla se oma juttu. Minulle se oli kummankin lapsen kanssa kulmakarvojen ja tukan värjääminen sillä ajattelin, etten pääse hyvin pitkään aikaan käymään kampaajalla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikilla on varmasti omat must jutut kun synnytys lähestyy ja mitä pidemmälle tässä mennään sitä enemmän kerkee hössöttämään :D

      Poista

Kiitos kommentista ♥