sunnuntai 13. elokuuta 2017

Maitoaivo

Huuhhuh, mikä maitoaivo. Nyt melkein hävettää. Tiedättekö sen kun raskaana/pikkuvauva-aikana välillä(tai koko ajan) tuntuu vähän kuin olisi toisen asialla? Ei aina ihan muista mitä oli tekemässä, mitä on jo tehnyt tai sitten ei vaan tajua jotain juttua. Tätä tapahtuu vähäväliä mutta nyt tuli semmonen ajatus katkos että oon nauranut itselleni monta päivää.

Kirjoitin viimeksi että aloitin herkkulakon mikä kestää meidän reissuun asti eli noin kaksi viikkoa. Tutkin kalenteria ja merkkasin päivät sinne ylös ja tarkistin että päivämäärät on oikein (koska samaan syssyyn varasin vielä yhden hotelliyön paluumatkalle) eli olin ihan niinkuin asialla ja kartalla ja silleen. Paitsi että en ollut.

Seuraavana aamuna katsoin taas kalenteria ja huomasin että eihän se ole kaksi viikkoa vaan kolme! Miten voi katsoa noin väärin ja vielä moneen kertaan ja vaikka kaikki päivämäärät on oikeat :D Traagisinta tässä on se että mun herkkulakko muuttui just kahdesta kolmeen viikkoon... Hupsista.
♥ Nora

5 kommenttia:

 1. Jeeep! Tuo on niin tuttua.. <3 Siinä on jotenkin niin monta asiaa muistettavana kun on pieni vauva ja elää siinä pienessä "kuplassa". Kun siitä kuplasta yrittää kurkistaa ja vaikka varata reissu, niin yleensä käy hassusti.. Tsemppiä herkkulakkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsempeistä ♥ Juu, täältä kuplasta kurkitaan aina kun muistetaan :D

   Poista
 2. Loistava käsite toi maitoaivo. :D Hyvin kyllä muistaa ne aivot ja sen kun sitten pikku hiljaa alkoi maailma ympärillä kirkastua. :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Muistan niin tuon ajan ja se menee kyllä ohi ❤ Mukavaa viikkoa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) Onneksi menee ohi, tulee kyllä välillä semmoisia ajatus katkoja että huh huh :D

   Poista

Kiitos kommentista ♥