maanantai 7. elokuuta 2017

Nyt riitti.

Synnytyksestä on nyt reilu 4kk ja olen antanut itselleni luvan herkutella ja vähän laiskotellakkin, katsokaas kun on kesä ja kaikkea.. Nyt viikonloppuna kuitenkin tuli stoppi ja päätin että nyt riittää. Paino junnaa samassa kuin muutama viikko sitten ja täytyy nyt vissiin todeta että ei se ihan pelkällä ajatuksella ja imetyksellä laske. Sinänsä synnytyksestä ei ole kauaa aikaa enkä odottanutkaan että alle puolessa vuodessa paino olisi entisellään mutta tätä vauhtia se ei laske koskaan ja saan uusia koko vaatekaapin :D 

Eväsretkellä, kuinkas muutenkaan :D

Se tässä eniten vaivaa, nuo vaatteet. Kun en viitsi ostaa vaatteita tähän kokoon koska tarkoitus on saavuttaa sama paino kuin ennen raskautta ja sitten tuskailen joka päivä että mitä puen päälle ja mikään ei istu niinkuin haluaisin. 

No mutta, päätin siis että nyt riittää. En ole semmoista dieetti tyyppiä laisinkaan vaan normaalisti toteutan ajattelumallia jossa kaikkea voi syödä kohtuudella kun muistaa liikkua tarpeeksi. Nyt on tarkoitus syödä normaalisti mutta jättää iltaherkut kuten puolilitraa jäätelöä pois näin alkuun kahdeksi viikoksi. Kahdeksi viikoksi siksi koska sitten lähdemme reissuun eikä reissussa voi olla herkuttelematta ;) Sitten reissun jälkeen katsotaan uudestaan. 

Näillä mennään ja saapa nähdä kuinka tiukkaa tekee.. Wish me luck!

♥ Nora

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kovasti! <3 Ei tosiaankaan kovasti vielä noin imettäessä kannata laihduttaa, mutta herkuttelu on ehkä asia erikseen ;)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei, laihdutus ei oo nyt kyseessä vaan just herkkujen jättäminen.. vähäksi aikaa.. ;D Kiitos tsempistä ♥

   Poista
 2. Tsemppiä herkkulakkoon! <3 Itsellä tuo kärsimys vielä edessä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥