lauantai 9. joulukuuta 2017

Edullinen viime hetken joululahjavinkki!

Joululahjoihin saa kulumaan itsestä riippuen paljon tai ihan törkeen paljon rahaa. Meillä on iso suku ja vaikka ei osteta mitenkään kalliita lahjoja, yhteensä summa on pikkuisen päätä huimaava ottaen vielä huomioon että sain juuri viimeisen äitiyspäivärahani.. onneksi on veronpalautukset. Tämän takia olenkin tehnyt osan hankinnoista joa hyvissä ajoin ja seurannut mitä mikin tuote maksaa eri paikoissa. Esimerkiksi Akun suurin toive maksoi eräässä verkkokaupassa 30euroa vähemmän kuin isossa marketissa! Tämän löydön vuoksi pystyimme hankkimaan hänelle toisenkin toivelahjan.

Jos kuitenkin on niin ettet vielä ole ostanut lahjan lahjaa ja alkaa olla hieman siinä ja siinä kerkeääkö netistä tilatut lahjat ajoissa perille, kerron mun toisen salaisuuden jolla voit saada kivan lahjan edullisesti.

Tässä kuvassa on mun hyvissä ajoin Dermoshopista  hankkiamia joululahjoja 

Lahjakortti

Okei, lahjakortin pitää olla isolle summalle että siitä on iloa eikö niin? Itse lahjanhan saisi edullisemmin?

Nää vinkit pätee erityisesti jos lahjan saajina on perhe jossa on leikki-ikäisiä lapsia.

Lahjakortti ravintolaan

Valitse ravintola jossa lapset syö mahdollisimman edullisesti niin koko perheen lahjan yhteishinta saattaa jäädä melko alhaiseksi vaikka aikuisen annos maksaisikin enemmän ja kuinka kiva onkaan mennä välipäivinä koko perheen kanssa yhdessä syömään.

Lahjakortti kylpylään

Sama juttu kuin edellisessä. Pienet lapset on usein ilmaisia ja hieman isommatkin ui edullisemmin. Ihanaa yhdessä tekemistä perheelle.

Lahjakortti sisäleikkipuistoon

Tässä taas jujuna on se että vaikka lapset voi maksaa enemmänkin, aikuiset ja ihan pienet lapset pääsee leikkimään ilmaiseksi. Jälleen kerran annat lahjaksi perheelle yhteistä aikaa.

Nämä on mun männä vuosina hyviksi havaitut joululahjat perheille, onko sulla antaa hyviä vinkkejä edullisista viime hetken lahjoista?

♥ Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥