tiistai 19. joulukuuta 2017

Paketoi joulukarkit tomaattirasiaan

joululahjan paketointi kierrätys

Tehtiin poikien kanssa joulukarkkeja tässä hiljan tarkoituksena viedä sukulaisille kortin kanssa joulutervehdykseksi. Meillä uskotaan täysin pukkiin mutta oon kertonut että joulun alla voi myös itse ostaa/tehdä lahjoja ja antaa jos haluaa. Tästä joulukarkki touhusta on muuten Akun ottamia kuvia ja kun niitä tossa katsoin niin ajattelin että voisin postata aiheesta hänen ottamilla kuvilla, aika hienoja nimittäin kun ottaa huomioon että annoin ensimmäistä kertaa ottaa mun kameralla kuvia.

Mutta asiaan. Meille ostetaan kirsikka tomaatteja koska ne on Iivon herkkua. Mua harmittaa hirveesti kun ne myydään noissa muovirasioissa jotka sitten vaan heitetään roskiin. Miksi niitä ei myydä yksittäin kuten tavallisia tomaatteja? Joka tapauksessa keksin paketoida joulukarkit tomaatti rasioihin, saa ne edes hieman lisä aikaa ennen roskiin menoa.


Tämmöiseen hieman isompaan rasiaan mahtui ihan kiva satsi karkkeja. Liimasin etiketin päälle hyvän joulun toivotukset ja lahjanauhaa ympärille. Koitin liottaa etikettiä lämpöisessä vedessä mutta ei onnistunut kunnolla joten turhaa hommaa oli.

joulu, kierrätys

Aika nättejä tuli ja karkit pysyy ojennuksessa paremmin kuin pussukassa. Käytin tässä hyödyksi myös viime joulusta jääneitä, Dermosilin tilauksen mukana tulleita Merry x-mas tarroja jotka löysin paketointi tavaroiden seasta.

joulupaketti, kierrätys

Tehtiinkin ensimmäistä kertaa makeita viemisiä. Onko teillä tapana tehdä syötäviä lahjoja?

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Mä oon tehnyt monta vuotta joulukarkkeja. :) Yleensä oon pakannut sellofaanipussiin, pilttipurkkiin tai kananmunakennoon. Tämä idea on hyvä, saa suuret muovipaketit toisenkin tehtävän ennen roskikseen menoa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥