lauantai 13. elokuuta 2016

Lapsien kanssa Turussa Hotelli Scandic Juliassa

Yhteistyössä Scandic Julia.


Ihan ensiksi, anteeksi hieman venähtänyt kirjoitus tauko. Ollaan lomailtu koko perheen voimin mm. mökkeillen ja oltiinpa Turussakin muutama päivä. Viimeksi oltiin Turussa 2vuotta sitten kun Iivo oli ihan muutaman viikon ikäinen, silloinkin yövyimme Scandic Juliassa. Oikeastaan me yövytään Scandic hotellissa aina kun mahdollista, niissä on yleensä otettu lapset hyvin huomioon.

Ulkoapäin mun mielestä melko vaatimattoman näköinen Scandic Julia on sisustukseltaan selkeä ja raikas, modernilla tavalla viihtyisä. Meidän huone oli ihanan tilava ja valoisa. Super leveä sänky vanhemmille, Akulle levitettävästä sohvasta parivuode ja Iivolle haluttiin vielä matkasänky koska, no Iivo on Iivo ;D  Isossa huoneessa olikin hyvin tilaa kaikille sängyille ja vielä rattaille yms. ilman että tuli ahdasta. Huoneessa oli myös wc tilojen lisäksi erillinen pukeutumishuone jossa oli siis kaapistot, pöytä, tuoli ja iso peili. Päädyttiin laittamaan Iivon matkasänky sinne koska hän on herkkä unisin meistä ja jos Iivo ei nuku, kukaan ei nuku. Iivo oli aivan onnessaan "omasta huoneesta", jätettiin huoneen liukuovi raolleen ja sinne se nukahti saman tien! Aamulla kuului vaan "olen täällä" huhuiluja.
Huoneesta löytyi myös mulle niin tärkeät vedenkeitin ja kahvia ♥ Ne on pakko olla hotelli huoneessa.


Ja vielä kuva pukeutumishuoneesta/Iivon huoneesta.


Aamupalahan on tietysti se juttu hotelleissa eikä Scandic Julia petä siinäkään. Kaikkea mahdollista terveellistä ja ei niin terveellistä herkkua löytyy joka makuun. Mä söin tällä kertaa molempina aamuina puuroa ( ja vähän muutakin) mitä en yleensä hotelleissa syö ja oli muuten hyvää, marjojen kanssa ja vähän luomusokeria päälle..


Hedelmiä löytyi montaa sorttia, meidän poikien kesän elinehto vesimeloni tietysti, viinirypäleitä, appelsiinia, mandariiniä, verigreippiä (mun lempparia) jne.


Yks must juttu löytyy mun kokemuksen mukaan kaikista Scandiceista ja niin myös Juliasta, nämä suussasulavat mini croissantit ♥ niin hyvää!Me ollaan tykätty erityisesti leikkinurkkauksesta joka on asetettu niin että aamiaispöydästä voi tarkkailla lasten leikkejä. Me vanhemmat kun yleensä halutaan nauttia aamupalasta ja kahvista vähän pidempään kuin lapset.. Mahtavana yllärinä toisena aamuna onnistuttiin bongaamaan Scandic maskotti Sigge! Sigge leikitti lapsia leikkinurrkauksessa pitkän tovin ja Iivokin joka ei oikein lämpene maskoteille istui jopa Siggen sylissä.


Nämä Sigge kuvat on kännykällä vähän hätäisesti otettu joten suottehan anteeksi huonon kuvanlaadun.

Siellä Iivo ja Sigge liukuu mäkeä :D


Päästiin oikein saunaankin! Meidän huone sattui olemaan ihan saunaosaston lähellä joten sinne oli helppo hilpasta kylpytakit päällä ;D  Mutta jos Akulta kysyttäisiin niin parasta oli jääpalakone mikä sijaitsi huoneemme oven ulkopuolella.

Palailen lähipäivinä kertomaan lisää lomatunnelmia. Kun kerran Turussa oltiin käytiin tietysti Muumimaailmassa ja käytiin me risteilylläkin! Joku Ikean kassikin taitaa olla purkamatta vielä, joten hyvää viikonlopun jatkoa ja palaillaan.

♥ Nora


2 kommenttia:

  1. Näyttää todella kivalta tuo huone. Eniten just lasten kanssa kaipaa joustavia nukkumisratkaisuja. <3 Me yleensä aina järjestetään koko hotellihuone uusiksi. Siirretään sänkyjä, pöytiä ja pähkäillään parasta järjestystä nukkumiselle. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥