maanantai 1. elokuuta 2016

Ne epäonnistuneet versiot vol.2

Viime syksynä tartuin Piian blogissa törmäämääni haasteeseen (entinen Weekend chic nykyisin Ideoi) julkaista niitä syystä tai toisesta ei niin onnistuneita valokuvia. Vanhoja postauksia selatessani päätin taas kopioida tämän hauskan idean, joten tässä olkaa hyvät :D

Jaa a, en tiedä tässä kuvassa on menossa mutta ei jatkoon..


Ilmeisestikään se ei ollut hyvä päivä kuvata :D Aurinko paistoi liian kirkkaasti silmiin ja ja ja, onneksi sinnikäs Nadja-siskoni  sai napattua ihan kelpo kuviakin vaikka "mallilla" olikin vähän flow hukassa.. muutamaa onnistuneempaa kuvaa tästä asusta voi nähdä täältä, klik!


Sama vika taisi olla tässäkin hetkessä, kirkas aurinko ja "miten tässä nyt muka pitäisi olla.." Hovikuvaaja Nadja kuitenkin pelasti tämänkin tilanteen ja onnistuneempia versioita löytyy täältä, klik!


Tässä kuvassa mulla oli selkeä visio, mutta kun ottaa itse kuvia niin lopputulosta on joskus vaikea hahmottaa etukäteen. Tässä nyt on vähän kaikki pielessä :D kun tarkoitus oli kuvata t-paita joka ei edes näy ja varpaatkin puuttuu eikä tuo asentokaan nyt ihan... Onnistuneempia kuvia tästä Sampsukan t-paidasta löytyy toisesta kirjoittamastani blogista, Kipinä.


Hahhaah, mene ja tiedä mitä tässä liikkui päässä :D Tästä postauksesta ei olekkaan kovin kauan ja se löytyy täältä, klik!


Niin, jos joku haluaa nähdä edellisen postaukseni aiheesta se löytyy tämän linkin takaa.

Nyt mä haluaisinkin nähdä teiltä muilta ihanilta bloggaajilta niitä syystä tai toisesta "epäonnistuneita" versioita. Kuka uskaltaa.. ;)

♥ Nora

2 kommenttia:

  1. Hahaa.. kyllä näitä kuvia aina riittää :) Minä ajattelin taas tehdä sellaisen "behind the scenes" postauksen joka sisältää vähän samantyyppistä juttua: mitä kuvasta rajattiin pois ja mitä ei julkaistu..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥