keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Pirtsakka letti-ponnari hurjaan menoon

Oltiin maalla mökillä ja koska Power Park sijaitsee houkuttelevan lähellä mökkiä, käytiin vähän laitteissa pyörimässä. Ei olekkaan tullut käytyä koskaan lasten kanssa sielä, mökillä riittää kyllä puuhaa ilman "sirkushuvejakin" mutta olihan se nyt mahtava paikka! Huvipuistopäivään piti tietenkin valmistautua laittamalla hiukset niin että ne pysyy menossa eikä tule häiritsevästi kasvoille.

Tein koko pään levyistä ranskanlettiä takaraivolle asti ja kiinnitin hiukset ohuella ponnarilla. Tämän jälkeen kasasin kaikki hiukset korkeaksi ponnariksi bobblella, valmis! Nopea, helppo ja kivannäköinen.
Täytyy sanoa että nyt on säät hellineet, taidetaan poikien kanssa suunnata taas rantsuun eväiden kanssa. Ihanaakin ihanampaa kesäpäivää kaikille :)

♥ Nora

6 kommenttia:

 1. Wau, upea! Tuota täytyykin kokeilla! :) Oletko muuten kokeillut koskaan sitä ranskanlettiä, joka lähtee niin kun niskasta? Oon yrittänyt tehä sitä, mutta en oikein osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Joo, ainakin semmoista että niskasta päälaelle ranskalainenletti ja sitten nutturalle loput hiukset :) Joulun postauksessa taitaa ohimennen näkyäkkin :) Juuri olen leikannut hiuksia sen verran että taitaisikohan enään onnistua :D pitääkin kokeilla ja jos onnistuu niin voin laittaa tipsejä tänne blogiin :)

   Poista
 2. Kaunis kampaus! <3 Mullakin alkaa pikkuhiljaa olemaan vähän pituutta tukassa - jos kohta saisin jonkun pienen letin tehtyä..?! Minä kun aina olen ollut niin kateellinen sinulle ihanista hiuksistasi.. Hihii.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ :) Jee, lettejä vaan väsäämään heti kun pystyy :D

   Poista
 3. Tosi kaunis kampaus! Leteillä on kiva saada pientä twistiä peruskampauksiin. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥