torstai 14. heinäkuuta 2016

Eroon huulirasva kierteestä!

Varmaan suurin osa naisista tietää mitä on olla "huulirasva-koukussa". Se on ihan kamalaa, jatkuvasti käsi kopeloi taskua tai laukkua "missä se on..". Multakin löytyy lähes jokaisen takin taskusta, jokaisesta laukusta ja vähän pitkin kotia jos jonkimoisia huulirasvoja. Ostin tämän Dermosilin huulien kuorinta/hoito kynän/puikon keväällä ja olen käyttänyt sitä silloin tällöin.


Viime aikoina tämä on ollut mulla kylppärissä meikkien kanssa samassa laatikossa ja olenkin joka aamu meikkaamisen jälkeen pyöritellyt kuorinta kynää huulilla hetken. Muutama päivä sitten havahduin siihen että en ole käyttänyt huulirasvaa päivän aikana varmaan useampaan viikkoon!


Kynässä on hoitavaa voidetta jonka seassa on pieniä rakeita jotka sulavat huulille hetken kuluttua. Eli levitän tätä huulille, hieron huulia yhteen hetken ja kohta rakeet ovat sulaneet ja huulet ovat pehmeät kuin jy nou mikä. Tiedä sitten mitä tapahtuu kun talvi tulee ja huulet joutuvat kovemmalle koetukselle kylmässä viimassa mutta ainakin nyt, ekaa kertaa herran aikoihin mä en ole huulirasva kierteessä :)

♥ Nora

6 kommenttia:

 1. Oi morjens, tätä pitää kokeilla! Nimim. leikkauspöydälläkin huulirasva varuiksi mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih :D Oli kyllä voitonriemuinen hetki kun huomasin tään vaikutuksen, pienet ne on ilot ;D

   Poista
 2. Oho! Olen joskus aikoinaan myös ollut huulirasvakoukussa joten tiedän mistä puhut! Hyvältä kuulostaa tämä kynä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huulirasva kierre ei kyllä ole leikin asia ;D

   Poista

Kiitos kommentista ♥