sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Äidin oma viikonloppu


Tänä viikonloppuna vietettiin taas kerran Perheblogien perinteistä kehittämispäivää. Varsinainen "kehittely " tapahtui lauantai- sunnuntai akselilla mutta itse lähdin matkaan jo perjantaina ja olin sitten lauantai aamuna valmiiksi Hyvinkäällä pelipaikkana  Hotel Sveitsi. Koin paremmaksi saapua jo illalla hotellille ja sitten aamulla levänneenä osallistua hektiseen päivään kun toinen vaihtoehto olisi ollut herätä lauantaina kotoa neljän jälkeen aamulla ja matkustaa junalla kahdella vaihdolla Hyvinkäälle.

Täytyy myöntää että vaikka odotin hirveästi tätä reissua ja omaa aikaa, vielä junaan noustessa epäröin voinko jättää lapset, tai lähinnä Mimmin kotiin ja lähteä kahdeksi yöksi pois. Tiesin kyllä että Mimmillä on kaikki hyvin kotona iskän ja veljien kanssa, lähinnä imetys mietitytti. Mitä jos Mimmi heräilee pitkin yötä eikä rauhoitu ja saa ikuiset traumat kun äiti on kaksi yötä poissa? Kuinka itse pärjään kun olen tottunut nukkumaan nyytti kainalossa ja entä jos tissit räjähtää maidosta? Todellisuudessa Mimmi on nukkunut näinä kahtena yönä rauhallisemmin kuin muuten viime aikoina ja itsekin pärjäsin aamuisilla maidon pumppaamisilla. Eli turhaan taas stressasin etukäteen.

Aloitettiin lauantai aamu osan porukasta kanssa Pakohuoneesta, kiitos Way out Sveitsi! Itse en ole koskaan sellaisessa ollut ja oli kyllä huikea kokemus. Jotenkin onnistuttiin tekemään ihan saumatonta yhteistyötä vaikka ensin tuntui että eihän tästä tule mitään..heh..

Pakohuoneessa mun kanssa pähkäili Äiti on vähän väsynyt, Tossavaisen tytöt sekä Isifitness.

Päivään mahtui paljon asiaa, uutta sekä vanhojen muistelua. Tehtiin tulevaisuuden suunnitelmia ja annettiin ideoiden lentää, onneksi tässä porukassa kaikki uskaltaa kertoa omat visionsa.


Meidän valokuvauksen virtuoosit Lapsiparkki sekä Kommammaa blogeista jakoi vinkkejä kuvaukseen, tuli todellakin tarpeeseen..


Meillä oli myös yllätyskoulutus, ensiapua! Ihan mahtavaa, mua itseä usein stressaa ajatus "osaisinko toimia jos jotain sattuu?" Periaatteessa uskon että osaisin jo ihan ammattini puolesta ja onhan mulla ensiapu ohjeet teipattuna keittiön kaapin sisäpuolelle mutta kyllä se on hyvä kun pääsee välillä kokeilemaan nukella elvytystä ja muistuttaa mieleen perusasiat. Joten kiitos Sari ja erityisesti Rosi Rajamäki yllätyksestä ♥


Ilta huipentui Hotel Sveitsin ravintola Alku:n suussa sulavien herkkujen äärellä jutellessa.Maltettiin jopa mennä ajoissa nukkumaan ja joku reipas oli oikein salilla huhkimassa kukon laulun aikaan.. arvaa kuka.. en ainakaan mä. Mutta uimassa ja saunomassa käytiin aamupalan jälkeen, nyt on niin relax että!

Oli ihanaa nähdä vanhoja ja uusia ystäviä. Meillä Perheblogeissa on tiivis porukka ja vaikka kaikilla on omat kiireensä, tällä kertaa kaikki meidän bloggaajat pääsi paikalle tapaamiseen. Viikonlopun aikana tehtiin paljon ihan oikeitakin hommia, mutta päällimmäisenä on taas mielessä meidän hilpeä yhteishenki. Nyt on naurettu, visioitu, suunniteltu ja kehitelty taas niin että vaikka väsyttää ei takki ole todellakaan tyhjä.

Kiitos kaikille, me ollaan hyvä tiimi


Kirjoitan vielä myöhemmin lisää upeasta ja täysin uusitusta Hotel Sveitsistä sekä heidän monipuolisesta toiminnasta.  Nyt mulla on vielä hetki junassa istumista ja sitten saan halia kaikki mun mussukat.

Yhteistyössä Perheblogit.fi ja Hotel Sveitsi

♥ Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥