perjantai 9. maaliskuuta 2018

Uusi suunta + tiedossa jännä viikonloppu!

Kuvasta kiitokset  @_nadjan_
Niin kuin moni on saattanut huomata, on täälä viime aikoina ollut ekologisuus aiempaa suuressa roolissa. Aina nämä asiat on mua kiinnostanut ja monet jutut ja ideat on muhineet vuosia takaraivossa mutta jostain syystä just nyt tuntuu olevan se hetki kun on aika toteuttaa ajatukset. Luonnollisesti tulee kirjoitettua niistä asioista mitkä itselle on tärkeitä eli nämä jutut tulee vastaisuudessakin näkymään täälä blogissa. Varsinaisesti blogi ei muutu, vaikka kai se on muuttunut jatkuvasti tämän liki kolmen vuoden aikana. Blogin sisältö muokkautuu sitä mukaa mikä elämäntilanne on. Raskaus ja pikuvauva aikana tuli luonnollisesti enemmän näitä aiheita ja nyt kun Mimmi lähenee jo yhden vuoden ikää, on pääkoppaan tullut tilaa muillekkin ajatuksille.

Päätin nyt kuitenkin muokata blogin "kuvaustekstiä" sen verran että siitä tulee ilmi perhebloggailun lisäksi myös tämä ekologisuus ja nimenomaan "tee se itse" henkiset kokeilut joista olen nyt innostunut.. hih. Siitä puheen ollen, mulla on monta diy kosmetiikka projektia työn alla ja sitä mukaa kun saan testailtua mun tekeleitä niin jaan kokemuksia ja ohjeita teillekkin.

Testin alla on nyt mun itse valmistamat yö- sekä päivävoide ja olen katsastellut hyviä ohjeita mm. hammastahnaan ja dödöön. Mulla tärkeää näissä projekteissa on se että ne on helppo valmistaa ja käyttää eikä ainesosalista ole liian pitkä. Raaka-aineiden helppo saatavuus ja edullisuus on iso plussa. Saattaa olla että kaikki hyväksikään havaitut tuotokset ei jää pitkäaikaiseen käyttöön ja totaalisia floppejakin varmasti syntyy mutta aion jatkaa kokeiluja ja jakaa kokemukset teidän kanssa. Jokainen kerta kun valitsee luonnollisen tuotteen kemikaalicoctailin tilalle, on kotiinpäin.

Pelkkä ekoilu- blogi tästä ei kuitenkaan tule ja myönnän auliisti että mulla on pitkä matka "eko-tyypiksi". Nyt mulla on kuitenkin kipinä tähän aiheeseen ja toivon että se ei sammu.

Jaa mitä jännää tää kotiäiti tekee tänä viikonloppuna ja ihan ilman muuta perhettä? Matka alkaa tänään muutaman tunnin junassa istumisella ja jatkuu super-hyper-mega-mahtavien tyyppien kanssa sunnuntaihin asti! Osa porukasta on mulle vasta somesta tuttuja ja osa ihan real laiffisti, hehheh.. Veikaanpa että nää tyypit on teillekkin "tuttuja". Sen verran vielä vinkkaan että ottakaa seurantaan instassa @norudemu ja @perheblogit  niin pysytte kärryillä. Kukaan ei arvaa mistä on kyse, eihän.. hih..

♥ Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥