perjantai 16. maaliskuuta 2018

Hotel Sveitsi - Elämyshotelli perhelomalle. Sis. ALEKOODIN

Yhteistyössä Hotel Sveitsi ja Perheblogit.fi 

Vietimme viime viikonloppuna Perheblogien kehittämispäivää ja upeat puitteet meille tarjosi Hotel Sveitsi. Kehittämispäivästä voit lukea lisää täältä.

hotel sveitsi
Hotel Sveitsi aula
Hotel Sveitsi on hiljattain täysin uusittu, moderni elämyshotelli keskellä yhtä Suomen kauneimmista luonnonpuistoista. Perhelomalle sopiva matkailukeskus sisjaitsee Hyvinkäällä hyvien junayhteyksien varrella. Kauniin metsämaiseman kupeessa ei todellakaan uskoisi että kevyiden matkatavaroiden kanssa juna-asemalta hotellille on sopiva kävelymatka ja jos taas on kantamuksia enemmän, bussi kulkee säännöllisesti eikä taksimatkan hintakaan päätä huimaa. Hotellilla on myös ilmainen pysäköinti omalla autolla saapuville vieraille. 

Ihastuin Hotel Sveitsissä erityisesti moderniin mutta luonnonläheiseen sisustukseen, jokainen yksityiskohta on harkittu ja osa kotoisaa mutta ylellistä ilmapiiriä. Ripaus luksusta rennolla otteella.

hotel sveitsi

Alueella on lukuisia monipuolisia aktiviteetteja ja siksi Hotel Sveitsi onkin oiva valinta lapsiperheille. Laskettelua, ratsastusta, seikkailupuisto, uimala sekä kesäisin maauimala ja talvella avanto! Yöpymis hintaan kuuluu aina aamiaisen lisäksi käynti uimalassa sekä Fit Park Sveitsi kuntosalilla. Kaikki alueen akiviteetit löytyy tämän linkin takaa Liiku & virkisty. Itse pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan pakohuonetta, Way out Sveitsi. Jännitti ihan hirveästi koska en tiennyt yhtään mitä odottaa, enkä yleensä ole ihan parhaimmillani arvoituksissa. 


Päästiin bloggaaja porukalla selvittämään "Sveitsin salaisuutta". Way out Sveitsin henkilökunta oli mukavan rentoa ja salaperäistä, hih. Ennen huoneeseen menoa meille näytettiin kuinka huoneesta mahdollisesti löytyvät erilaiset lukot toimii ja ohjeistus oli about siinä. Toki kerrottiin että huoneesta pääsee pois heti kun haluaa ja että he kuulee ja näkee meidät kaiken aikaa. Muutama minuutti menikin vain hämmästellessä että mitä että? Mutta kun päästiin vauhtiin, oltiin ihan liekeissä. Tuli semmoinen olo että mähän osaan! Mun onkin ehdottomasti päästävä uudestaan kokeilemaan vastaavaa. Harmillisesti en voi nyt tässä hirveästi hehkuttaa koska se pilaisi ilon kaikilta tulevilta asiakkailta, yhden kuvan saimme ottaa huoneessa ja se on tuossa alla. 

way out sveitsi
Isifitness, Tossavaisen toinen sukka, Äiti on vähän väsynyt ja minä.
Lopuksi selvitettiin tiemme ulos ja aikaa jäi noin 7 minuuttia. Hieman piti pyytää vihjeitä mutta vähemmän kuin etukäteen arvelin. Saimme myös palautetta pelin kulusta ulos päästyämme ja se tuntui kivalta. Suosittelen kokeilemaan, aikaa siinä menee noin tunti ja tilat sijaitsevat Hotel Sveitsin sisällä. 

way out sveitsi
Way out Sveitsi

Hotellilla on paljon kokoustiloja, me kokoustimme upeassa prinsessamaisessa huoneessa jossa katto oli vaaleanpunainen ja täynnä peilejä sekä kauniita kattokruunuja. 


Ravintola Alku


Hotellin ravintola sekä juhlatilat ovat aivan uskomattoman kauniit. Tunnelmallinen puinen kattovalaisin kiertää läpi ison tilan ja suuret ikkunat antaa upean metsämaiseman silmänruuaksi.


Vierailumme aikana saimme nauttia toinen toistaan maukkaampia aterioita ja henkilökunta oli hyvin palvelualtista sekä perehtynyttä. Saimme lisätietoa ruuista kysyttäessä sekä osuvat viinisuositukset.Huomaa kyllä että täälä panostetaan laatuun. Mielestäni kokonaisuus, sisustuksesta ruokiin ja kaikkiin hotellialueen palveluihin on yhdessä aivan kymppi.


Me söimme illallisen Ravintola Alku hienostuneesta menusta. Valinnanvaikeushan siinä koitti mutta luulenpa että väärin ei olisi voinut valita. Kaikkien annokset näytti toinen toistaan houkuttelevammilta.

Minä valitsin alkuun maa-artisokka keittoa.


Pääruuaksi "jahti ja saalis" eli paahdettua hirven fileetä, ylikypsää hirvenrintaa sekä peltojen aarteita.


Jälkiruuaksi "3 palaa juustoa". Sopi aivan loistavasti tarjoilijan suositteleman punaviinin kanssa, harmi kun ei jäänyt nimi mieleen..


Jos lasten kanssa matkustaessa Alkun:n menu tuntuu liian erikoiselta, suosittelen kokeilemaan Ravintola Tila. Listalta löytyy pitsan ja burgereiden lisäksi salaatteja sekä grillattuja ruokia. 

Hyvät unet hotellin muhkeilla tyynyillä ja raikkaan valkeilla lakanoilla. Mä rakastan hotelleja, tai ainakin tasokkaita hotelleja ja tämä hotelli kyllä läpäisee mun seulan.


Vaikka en itse vegaani ole, oli mielestäni todella iloinen yllätys että kysyttäessä saa myös vegaani aamupalan. Iso plussa siitä. Toki jokainen voi itse valita aamiaisbuffeesta mitä suuhunsa laittaa mutta hieno ja huomaavainen ele.Itse valitsen mieluusti aamupalalle erilaisia hedelmiä ja niitä olikin runsaasti tarjolla. Luomukananmunista myös plussaa ja kyllähän se pekoni kuuluu suomessa hotelliaamiaiselle, nam. Ja heeii, olin ihan täpinöissä kun löysin lämmintä maitoa aamukahviin ♥


Nyt jos sinäkin olet pienen loman tarpeessa, koodilla PERHEBLOGIT saa 25% alennusta päivän joustavasta majoitushinnasta. Etu on voimassa majoitusvarauksiin 30.6.2018 asti saatavuuden mukaan ja varaukset tulee tehdä 30.4.2018 mennessä.

Käy myös osallistumassa arvontoihin Perheblogien facebookissa sekä instassa @perheblogit.fi
Arvonnat päättyvät sunnuntaina 18.3.2018.

Kiitos vielä Hotel Sveitsi ja kanssa bloggaajat:


♥ Nora

2 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥