maanantai 16. toukokuuta 2016

Uusia tuulia blogimaailmassa..

Aiemmin keväällä lupailinkin että tiedossa on jotain uutta ja jännittävää. Pitkin kevättä on kulisseissa käynyt vilske ja vipinä kun uutta blogiportaalia, Perheblogit, on suunniteltu ja viilailtu kuntoon. Muistatte varmaan sen salaperäisen Helsingin viikonlopun? No tästähän siinäkin oli kyse :D Silloin pääsimme kaikki tutustumaan toisiimme, nerokas taustatiimi sekä upeat bloggaajat joita kaikkia yhdistää äitiys.
                                    
"Perheblogit.fi käsittää verkoston suomalaisia perheblogeja, sekä bloggaajien sosiaalisen median kanavia. Tervetuloa nauttimaan hyvästä sisällöstä!"

Mukana Perheblogeissa on joitakin blogeja jotka oli jo ennestään mun suosikki blogeja sekä mulle uusia tuttavuuksia, enkä voi kuin ihmetellä että kuinka en ole aiemmin löytänyt heidän blogejaan!

Mukana:Vaikka kaikkia bloggaajia yhdistää äitiys, on blogit hyvinkin erilaisia niin ulkoasultaan kuin sisällöltään, juuri sellaisia kuin kirjoittajansa. Tylsää toisintoa ei siis ole luvassa! Käy tutustumassa Perheblogien bloggaajiin osoitteessa Perheblogit.fi ja tykkää myös Facebook sivusta, klik!


"Perheblogit.fi: Vaikuttavaa sisältöä perheellisille ja sellaisiksi haluaville."

T:Nora
18 kommenttia:

 1. Enpä malta odottaa mitä kaikkea on tulossa! :)

  VastaaPoista
 2. valtavasti onnea uuteen yhteisöön <3

  VastaaPoista
 3. Seuraan suurinta osaa teidän blogeista, ihanaa kun teillä on ollut tänään tällainen kaapista-ulostulo-päivä! Onnea teille kaikille! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea hurjan paljon! Hieno juttu :). Toivotan antoisaa blogiyhteisöä ja hyvää ryhmähenkeä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Meillä on kyllä hyvä porukka kasassa :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥