tiistai 17. toukokuuta 2016

2 vuotias äitin poikanen ♥


Äitin rakas pikku höpönassu-riiviö täyttää tänään kokonaista 2vuotta. Ei ole mikään salaisuus että Iivo on ollut melko haastava taapero sekä äidille että isälle. Tässä söpöläisessä piilee virtaa ja voimaa. Iivo on päättäväinen ja hänen ongelmanratkaisu kykynsä on uskomaton, hän ei jää sormisuussa ihmettelemään jos haluaa jotain vaan tekee töitä tavoitteidensa eteen. Harmi vaan että tavoitteet on usein tämän tyylisiä: Kuinka saan telkkarin sekaisin, mitähän kaikkea voi tunkea vessanpönttöön, voiko ampiaispesää syödä, kuinka pääsen karkuun äitiltä.. jne. Mutta pitkässä juoksussa hyviä luonteen ominaisuuksia.


Kaikessa rämäpäisyydessään Iivo on hyvinkin kohtelias pieni mies. Hän kiittää, sanoo "saisinko" ja pyytää anteeksi. Välillä Iivo puhua pulputtaa niin että sekoaa sanoissaan vaikka taitavasti puhuukin monisanaisia lauseita. Hän on myös todella hyvämuistinen ja tarkkaavainen, aivan turha yrittää piilottaa sitä "salaa" ostettua suklaapatukkaa..


Iivon lisänimi: "Suomen nopein Iivo" ei ole mitään sananhelinää, veikkaanpa että jäisi olympia hiihtäjäkin toiseksi ;) Ollaan totuttu kommentteihin "onpa se nopea" "kylläpä meni nopeasti" ja jopa Turkissa "very fast boy". Joskus pitää vähän möksähtää mutta pieni lepyttely saa Iivon nopeasti hyvälle tuulelle.


Iivosta löytyy myös herkkä puoli, hän laulaa kauniilla heleällä äänellä mm. "tuiki tuiki tähtönen" "jumalan kämmenellä" sekä "rosvo- Roope" kröhöm.. Iivo on myös hellä ja huomaavainen, halaa, pussaa ja sanoo "akatta inua" ♥


Onnea äitin rakas pikku- kirppu, Iivo ♥

12 kommenttia:

 1. Maailman ihanin aloitus :) Onnea IIVO :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni poitsu siellä! :D Mä voin niin samaistua noihin juttuihin ja tiedän tarkalleen mitä se pitää sisällään kun lapselle sopii kutsumanimeksi "Suomen nopein" Hahaa.. Onnea Iivolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Taitaa olla aika samanlaisia meidän 2vuotiaat :D

   Poista
 3. Suloinen poika♥ Onnea 2-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 4. Voi mikä söpöläinen! 😍 Onnea Iivolle!

  VastaaPoista
 5. Ihana poitsu siellä! Paljon onnea toiselle :)

  VastaaPoista
 6. Ihana, ihana Iivo <3! Onnea vielä tätäkin kautta, myöhässä :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥