perjantai 20. toukokuuta 2016

5 vuotias äitin poikanen ♥Äitin rakas reipas pikku-apulainen täyttää tänään 5 vuotta ♥ Aku on aina ollut äitin oikea käsi, avulias, huomaavainen ja nopea oppimaan. Aku on kova pohtimaan asioita ja iltalukemisista löytyykin lasten tietosanakirjan lisäksi mm. avaruuskirja, luontokirjoja, lasten raamattu ja tietysti ihan satujakirjojakin, mutta fakta tieto kiehtoo. Aku iskee pöytään välillä semmoista nippeli tietoa että jää äitiltä ja iskältäkin vähän haavi auki..


Akussa on myös sitä jotakin, x-factor, jy nou. Poseeraus tulee luonnostaan ja jos vaan on mahis laulaa, kertoa tarinoita tai ihan muuten vaan olla esillä niin täältä pesee.


"Takapihan radioksikin" tituleerattu Aku on super-sosiaalinen. Hän löytää kaverin melkein mistä vaan ja vaihtaa mielellään kuulumisia niin naapurien, kaupan kassojen kuin tietyömiestenkin kanssa. Aku on ottanut kunniatehtäväkseen olla hyvä ystävä ♥  Kohtelias ja ritarillinen miehen alku muistaa myös kehua kanssaihmisiä, ihan viimeisimmät mulle osoitetut kohteliaisuudet on "Äiti sulla on tosi hieno kampaus" ja "Äiti kuinka sä voit osata laulaa niin kauniisti". Hellyyden osoitukset on ihan omaa luokkaansa kun "pussauskone" pääse vauhtiin ;D


Tällä pojalla ei ole peukalo keskellä kämmentä, naulat ja ruuvit hoituu eikä kompressorin käyttökään tuota ongelmia. Jos vaan on pieninkään mahdollisuun päästä hommiin, Aku hakee salamana oman työliivin, työkalupakin ja ei kun menoksi! 


Äitin rakas niin iso mutta niin pieni poikanen ♥ Onnea Aku

10 kommenttia:

Kiitos kommentista ♥