keskiviikko 25. toukokuuta 2016

A niin kuin Aku

Yhteistyössä Jollyroom


Niin kuin varmasti monelle muullekkin lapselle, on Akullekkin oma nimen ensimmäinen kirjain tärkeä. A niin kuin Aku. Sitä kirjainta on riipusteltu jo pari vuotiaana ja sitten myöhemmin koko nimeä. Muistan kuinka munkin mielestä lapsena N kirjain oli kaikista kaunein :D kuten tietysti omat äiti ja isäkin, veljet ja sisko ja niin edelleen.. "mun iskä on voimakkaampi ku sun iskä" muistaako joku tälläsiä battleja..?

Sain tuotetestaukseen Jollyroom, klik! valikoimasta (aivan hulluna kaikkee ihanaa ♥) tämän ihanan Alice & Fox A-kirjain lampun. Lamppu on pöytämallia ja löysikin tiensä pienen puuhastelijan "työpöydälle".


Aku sai mun vanhan ompelupöydän huoneeseensa. Periaatteessa oon sitä mieltä ettei koululaisellakaan välttämättä tarvitse olla omaa työpöytää koska läksyt voi tehdä yhdessä esim. keittiönpöydällä, mutta koska pöytä jäi ylimääräiseksi ja Aku on semmoinen puuhastelija/askartelija niin se sopi hänen huoneeseensa. Tämä kirjain-lamppu on kyllä niin piste iin päälle ♥ Lamppuja saa muissakin muodoissa eli kannattaa käydä kurkkaamassa jos löytyisi juuri sen oman puuhastelijan nimikirjain. 


Hei! Tää olikin ensimmäinen vilkaisu Akun uuteen huoneeseen. Kuka arvaa mihin portaat johtaa? ;D Lähiaikoina on luvassa ihan oma postaus 5 vuotiaan pienen herrasmiehen omasta valtakunnasta.

Tuntuu että tämä toukokuu on ollut jotenkin hullun kiireinen, mikä on tietysti outoa kun oltiin juuri lomalla.. Vielä on pari kerhopäivää Akulla ja sitten alkaa kesäloma :)


6 kommenttia:

 1. Oih! Onpas hieno lamppu <3 Siis nukkuuko Aku jo parvisängyssä..?? Me tässä pohditaan juuri kerrosängyn ostamista ja lähinnä mua pelottaa, että tuo meidän poitsu lähtisi haahuilemaan sieltä keskellä yötä! Ps. Kiva tapetti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Aku nukkuu parvisängyssä :) Aku on kova pyörimään unissaan mutta tuossa (Ikean oliko Tromsa..?) sängyssä on aika hyvät laidat eikä mitään hämminkiä oo ollut :) p.s. Kiitos :D

   Poista
 2. Toi lamppu on niin ihana, oon katellut meille vastaavaa :)

  VastaaPoista
 3. Hienon näköinen lamppu! Ja pöytä sopii tuonne tosi hyvin. Meilläkin poika sai mun vanhan ompelypöydän huoneeseensa, vaikka ei siellä läksyjä tule tekemään. Pöydän on nimittäin vallannut legorakentelut :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No legothan ne on tämänkin pöydän vallannut :D Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥