maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pikamoikat remontin keskeltä + kuvia


Huhhuh. Onpas ollut haipakkaa muutama päivä. Aivan harmittaa kun en ole ehtinyt lukea muiden pääsiäisen vietosta ollenkaan. Torstaina saatiin avaimet meidän kotiin ♥ ja siitä asti Ami on tehnyt apinanraivolla (heh) remonttia aamusta yöhön. Mä oon auttanut minkä pystyn, maalannut, siivonnut ja ruuvannut erinäisiä asioita. Loppujen lopuksi aika paljon olen pystynyt auttamaan kiitos meidän ihanien perheiden jotka on yhteisvoimin ottaneet meidän poikia hoitoon. Aku on saanut vähän auttaakin mutta Iivon pyrähdykset talolla on jääneet melko lyhkäisiksi..

Akun valitsema tapetti omaan huoneeseen

Iivo on pieni muumi-fani joten hänelle valittiin tämä ihana muumi tapetti

Tein muutaman minuutin esittely videonkin talosta ajatuksena "ennen ja jälkeen" mutta ensin kesti ikuisuus saada video koneelle kun mulla on (taas) uus känny eikä sieltä vielä mennyt itsestään suoraan koneelle (ajatella että tänä päivänä pitää itse tehdä jotain ;D ei kai..) Nyt se on koneella mutta en saa sitä tänee, argh! Pitää konsultoida mun super-video-mestari-siskoa Nadjaa heti kun on hetki aikaa..

Lattia kesken ja listoja puuttuu mutta tärkeimmät ensin eli verhot ;D
Vielä on muutama päivä hullua loppurutistusta ja tänään pojat meneekin koko päiväksi sukuloimaan. Vähän oon jo vienyt tavaroita mutta tosiaan vähän. Lattia alkaa olla valmis joten tänään varmaan viedään jo jotain huonekaluja, yöksi jäädään ehkä toivon mukaan huomenna. Huomenna saapuu kodinhoitohuoneen kaapistot ja keittiön työtasot + allas ja jos ne saadaan hyvin paikoilleen voidaan jäädä, jee :)

Onneksi pojat on kuitenkin saaneet viettää mukavaa pääsiäistä
tärkeiden ihmisten kanssa ♥
Mahtavasti ollaan saatu apua perheeltä ja ystäviltä, aika kätevää on myös muuttaa avuliaiden ystävien kanssa samalle kadulle, vink vink :D Kyllä tämä tästä vaikka vähän joka paikkaa kolottaa, onneksi enemmän jalkoja kuin selkää eli oon siis nostanut oikein (omituisesti musta tuntuu että kinestetiikan kurssista on remontissakin hyötyä).

Hyvää viimeistä pääsiäispäivää, meikät alkaa heti aamukahvin jälkeen painaa duunii!

Nora

11 kommenttia:

 1. Ihania noi tapetit ♡ Ja tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Waaaauu!! Vaikka se on hetkellisesti rankkaa niin lopputulema varmasti palkitsee!! Hurrrrrjasti tsemppiä!! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu kyllä kun olis junan alle jäänyt.. vielä pitää jaksaa huominen niin ollaan kaikki saman katon alla edes :D vaikka hommathan ei siihen lopu

   Poista
 3. Ihana seurata teidän remppaprojektia! Tsemppiä ja onnea sinne uuteen kotiin :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥