keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Uusi koti esittelyssä + ensimmäinen video blogissa ever!

Hihhii! Mun ensimmäinen video ♥ Aika työn ja tuskan takana tää oli mutta onpahan nyssitte. Pahoittelut siitä että video on väärinpäin kuvattu, huomasin vasta myöhemmin eikä uutta voinut kuvata kun remontti oli jo edennyt...

Tässä tämä meidän talo nyt on ennen remonttia. Tänään muutetaan kokonaan, täytyy sanoa että on ollut tehokas pääsiäisloma :D Kun saadaan tavaroita paikoilleen teen uuden videon ja niille ketkä ei videoista tykkää, tulen kyllä esittelemään huoneet kuvienkin kanssa.Nyt mä meen pakaan, kantaan, purkaan jne jne... Moikka, palaillaan :)


Tässä vielä linkki videoon jos ei jostain syystä näy Uusi koti esittelyssä + ensimmäinen video blogissa ever!.

20 kommenttia:

 1. Heti tuli itelleenkin sellainen, et mitähän sitä olikaan myynnissä tässä meidän lähistöllä :D Aina pitää olla vähän projektia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D joo niin pitää! Onneksi ei nyt tehdä ihan kaikkea kerralla niin sitten kun kyllästyttää voi aina remontoida lisää ;)

   Poista
 2. Teillä on mukavat suunnitelmat :) Ja noi uudet laminaatit on ihanan väriset ♡

  VastaaPoista
 3. Oi, teidän talosta tulee todella ihana! :) Onko talo rakennettu muuten milloin? Meillä on nimittäin myös tulevassa kodissa ihan samanlaiset pienet ikkunat ovien päällä. Aluks muuten luulin, ett Nadja puhuu tässä videolla :D Teillä on tosi samanlainen ääni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no olen kyllä kuullut koko elämän että on samanlainen ääni :D että kai se sitten on :) Talo on rakennettu vuonna 1984.

   Poista
 4. Sairaan hyvä video!!! Näitä lisää:)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää ja varmasti tulee upea kun on valmista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä nyt jo tuntuu että aaiivan mahtava, vaikka tavarat on hujanhajan :) kiitos <3

   Poista
 6. Hyvältä näyttää!! Ihana tällainen projekti näin kevään kynnyksellä :) todellakin jään odottelemaan lisää kuvia ja videota lopputulemasta.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa(ja kamalaa..) Mutta onhan tämä nyt ihana vaikka onkin vähän kesken ♥

   Poista
 7. Mukava "pieni" projekti teillä! :) kivalta näyttää! Teettekö kaiken itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse ollaan tehty suurin osa. Pari avuliasta kaveria on ollut auttamassa sekä putkimies piipahti ja kattojen maalauksen kävi ammattilainen suorittamassa. Vielä on muutama kaappi kasaamattomana ja keittiön tasot vaihtamatta kun toimitus oli räikeästi myöhässä :( Mutta tällä asutaan, jee :)

   Poista
 8. Olipas kiva kurkata teidän uuteen kotiin! Innolla odottelen kuvia rempan jälkeen :). Mulla syyhyttäis kamalasti rempata tätä meidän kotia, mutta mies ei innostunut. Onhan me jo 9 vuotta tässä asuttu rakentamisen jälkeen. Ei kyllä tarviisi kuin pientä pintaremonttia, lattiat on kunnossa jne. Maalata lähinnä seiniin vähän uutta väriä. Tosin pihakin on vielä keskeneräinen, että kai sitä siellä menee kesä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se on että aina löytyy jotain tekemistä ja toisaalta mä ainakin kaipaankin sitä tekemistä :)

   Poista
 9. Ihana koti tulossa teille! Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ja samoin mukavaa viikonloppua :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥