tiistai 9. helmikuuta 2016

Kevättalvea piristämään!

Mietiskelin tässä tätä harmaata vesisadetta katsellessa että kylläpä on pitkä aika kevääseen. Siis oikeesti, vaikka mun mieli keväässä onkin ollut heti loppiaisen jälkeen ;D Jotain tarvis piristykseksi, eikö? Vähä säpinää, siitäpä sen keksinkin. Arvonta.

Mulla onkin ilo ilmoittaa että ihana Sampsukka, klik! on toistamiseen lähtenyt mukaan arvontaan! Sampsukan verkkokauppa onkin uudistunut ihan hiljattain joten käykääpä kurkkimassa mitä kaikkea ihanaa Sampsukalta löytyy, sen verran vinkkaan että arvottavaksi tulee jotain lastenvaate puolelta.

Riehakasta laskiaistiistaita kaikille ♥ Toivottavasti tämä vesisade ei ole teidän kaikkien riesana :)

Palaan arvontaan lähipäivinä.. pysykää kuulolla.

12 kommenttia:

 1. Sampsukka on kyllä niin ihana, ja harvemmin sieltä sivuilta poistun menemättä kassan kautta :D

  VastaaPoista
 2. Jee! Arvonnat ovat aina kivoja! :) Ja kyllä, tänään kevät tuntuu erityisen kaukaiselta haaveelta vaikka lämpömittarikin on plussan puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu u, harvoin lähden autolla aamuisin liikenteeseen mutta nyt ei kyllä huvittanut talsia tuola jäisillä kaduilla tihkusateessa..

   Poista
 3. Mä olen ihan kevät fiilareissa mutta sitten palaan harmaaseen todellisuuteen kun katson ikkunasta ulos, höh. Tarvii vaan pysytellä sisällä toukokuuhun saakka :D Ja jee arvonnat on kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Auttaisko sisälllä pysyminen? Nyt on kyllä harmaata..

   Poista
 4. Täälä venaillaan korvat höröllä :D

  VastaaPoista
 5. Odotan innolla arvontaa :). Kyllä se kevät sieltä joskus tulee. Aamu alkoi taiteilulla, että päästiin ilman ojaan ajoa liikkeelle. Peilikirkkaat tiet ovat aina kevään merkki ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä liukasta! Mietin samaa tuossa kun otti päähän rapaset vaatteet ulkoilun jäljiltä, että tämähän on kevään merkkejä ;D

   Poista
 6. Häh, ja mä kun juuri ajattelin, että joko se nyt on kevät :D
  Linnut virittelevät soidinlaulujaan, yhdessä puskasssa ulkona näin jo silmuja(!) ja säätila on hyvinkin keväinen!
  Ulkona elävien eläinten takia toivoisin kyllä vielä talven jatkuvan edes vähän pidempään, ennen kuin on oikea kevät... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon huomaamattani puhunut keväästä jo useamman viikon :D Mutta eihän se ihan vielä oo, kohta kyllä! :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥