perjantai 26. helmikuuta 2016

Kääk, me muutetaan!

No eihän tämä muutto nyt tietenkään yllätyksenä tule kun ottaa huomioon että meidän asunto on jo myyty, mutta me ollaan siis löydetty oikein talo ♥ Ei tarvitse muuttaa väliaikaisesti vuokralle tai muutakaan sähläystä, huh. Meni kyllä aika nappiin tämä homma, tai ei kai kannata huokaista helpotuksesta ennen kuin kaikki tavarat on paikoillaan..?

Tämä talo oli kyllä oikea löytö, sijainti ei voisi olla meille parempi. Uusi koti on melko lähellä tätä meidän nykyistä, se on suojaisassa paikassa mutta silti parin minuutin (tai minuutin!) kävelymatkan päässä ala-asteesta ja päiväkodista, jonka pihapiirissä myös Akun kerho ja tuleva esikoulukin on. Mua vähän jopa hymyilyttää ajatus että ylä-aste ikään päästyään pojat (todennäköisesti) juoksee viime tipassa samalle bussipysäkille mistä äitinsä aikoinaan aina myöhästyi ja bussikuski noukki kärttyisänä kyytiin vähän matkan päästä  ;D

Talossa on kyllä laittamista mutta se on vain pintaa ja onneksi meillä on kokemusta remppa hommista. Saattaapi olla että valtaan ihan uuden aihealueen ja teen muutaman sisustus/remontti aiheisen postauksenkin! Laskelmia on tehty ja nettiä selattu hullun lailla, jos kaikki menee niin kuin pitää ollaan me jo kuukauden päästä remontoimassa ja siitä muutaman päivän päästä muuttamassa sisään uuteen kotiin :)

Kiirettä siis pitää, se aika mikä normaalisti olisi blogi aikaa menee helposti remonttia ja muuttoa suunnitellen. Lupaan kuitenkin käydä löpisemässä välillä kuulumisia ja vähän muutakin.

Hyvää viikonloppua ♥

14 kommenttia:

 1. Onnea uuden kodin omistajille ja tsemppiä muuttoon sekä remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ No tsemppiä varmasti tarvitaankin että saadaan kaikki ajoissa valmiiksi :D

   Poista
 2. Hitsiläinen ku alkaa iha innostuu teidänki puolesta! Se vissiin oli sit se talo mistä mainitsit?:) Kiva että jäitte kuitenkin lähelle, Elis tuumaa meillä että "Eliskin muuttaa" ja kovaan ääneen mainostaa sitä myös mummulle. Ilmeisesti tulos teidän mukaan:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Elis ♥ Sekaan vaan ;D Eipä tosiaan kyllä kauaksi lähdetä, voi pojat sitten kyläillä :)

   Poista
 3. Vaaauu!! kuvia.. pliiis!!?? :D Hurjan paljon onnea uuden kodin johdosta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Laitan varmasti kuvia heti kun pääsen ottamaan, nykyisiä asukkaita voisi vähän ihmetyttää epämääräinen hiippari tontin nurkilla :D Ennen ja jälkeen kuvia siis tulossa sitten aikanaan :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö vaan, mä en oikein ole vielä tajunnut tätä :D

   Poista
 5. Onneksi se sijainti, josta pariinkin otteeseen taisin Teille mainitaan, kolahti! Tuollaisesta paikalta ei joka päivä tule taloja myyntiin. Pohjamateriaalit saatte millaisiksi haluatte (ei se toki ilmaista ole), mutta talonne sijaintia ette saa muutettua millään vakuutella. Siinä vaiheessa kun pojat on menossa yläasteelle, niin olen myynyt Teille jo uuden asunnon... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai meinaat meitä vielä talokaupoille saada :D Toivon että viihdytään uudessa kodissa kaaauan:)

   Poista
 6. Hurjasti onnea uuden kodin johdosta! Muutto on aina se raskain homma, mutta sen jälkeen pääsee nauttimaan uudesta ihanasta kodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, onhan tässä hommaa ennen kuin kaikki on tehty mutta on se sitten ihanaa :)

   Poista

Kiitos kommentista ♥