tiistai 16. helmikuuta 2016

Ystävyys juhlat ♥ ja kuulumisia


Olimme poikien kanssa viime perjantaina Setlementti Vestiksen järjestämissä Ystävyys juhlissa. Kaupungintalon leikkipuisto, siis samainen paikka jossa Iivo käy joskus puisto-kerhossa, oli koristeltu kauniisti ystävyys teemaan sopivasti sydämillä ja hempeillä ilmapalloilla. Onneksi sadekkin oli vaihtunut yön aikana vedestä lumeksi joten oli oikein ihana ilma ulko juhliin :D (ketä nyt pieni märkä lumisade haittaa, ei ainakaan lapsia)

Iivohan on oikea pallo-mies, pallo  kuin pallo pysyy hyppysissä ja pallon kuljetus onnistuu niin mailalla kuin jaloilla, uskomaton heppu. Pallonheitto piste oli siis Iivon lemppari :DIhan hitti oli ehdottomasti lumen maalaus piste, ilmeisesti sormivärejä oli jatkettu vedellä(luulisin) ja siveltimellä sai maalata lumipalloja, lumikakkuja, lumiukkoja, mielikuvitus vaan rajana. Aku viihtyi tässä puuhassa pitkään, Iivoa ohjasin ovelasti muihin puuhiin..Viime viikko ja tulevatkin viikot saattaa olla vähän haipakkaa kaikkien muutto suunnitelmien jne. kanssa että älkää ihmetelkö jos ei musta yhtäkkiä muutamaan päivään kuulu mitään, täälä ollaan halusitte tai ette ;D

Meidän koti kerkesi olla muutaman päivä myynnissä ja nyt näyttäisi siltä että uusi omistaja on löytynyt joten meillä on tiedossa aktiivista uuden kodin etsintää ettei jäädä kodittomiksi! Heh, tuskin sentään mutta jos ei sopivaa, ei, ei sopivaa vaan täydellistä uutta kotia pian löydy saattaa olla että pitää mennä hetkeksi vuokralle. Nyt olisi tarkoitus ostaa koti piitkäksi pitkäksi aikaa joten ei auta hosua. Elämme jännittäviä aikoja..  ;) 


14 kommenttia:

 1. Vähäkö huippu toi maalaus piste <3 En ole edes tullut ajatellekseni tollasta ideaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuule! Ei ole mullakaan käynyt mielessäkään, vielä kun vesiliukoisia värejä niin ei haittaa. Eikä meillä kyllä jäänyt mitään tahroja vaatteisiin, huippua oli :)

   Poista
 2. Tosi hauska toi maalauspiste! Muutenkin mukavaa että siellä järjestetään lapsille tuollaista puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihanaa kun järjestetään ja mehän ollaan vakkari naamoja näissä tapahtumissa ;D

   Poista
 3. Aika kiva tuo maalaus juttu. :)
  Ja hienoa jos ostaja on löytynyt. Toivotaan että kohdalle osuu pian se unelmien koti.♥

  VastaaPoista
 4. Maalauspisteeseen minäkin kiinnitin huomioni ihan 100% :) Ihana idea!

  VastaaPoista
 5. Ihana idea muuten tuo lumen maalaaminen :D Ja tsemppiä uuden kodin etsimiseen.. täällä odotetaan innokkaana uutisia - kerrothan heti sitten kun teidän koti-projekti nytkähtää eteenpäin!? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ♥ Kerron heti kun jotain tapahtuu :) muutama talo katsastettuna..

   Poista
 6. Vau, ulkona lumeen maalaaminen onkin ihan loistoidea, joka täytyy ehdottomasti painaa muistiin. Lumi itsessäänhän kun varmaan puhdistaa ne vaatetahrat huomaamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ei meillä ainakaan jäänyt tahroja vaatteisiin :)

   Poista
 7. Voi, miten hauskat juhlat olivat järjestäneet! Ihan huippu juttu. Ja hurjan paljon onnea kodin myynnistä! Toivottavasti teille löytyy täydellinen uusi koti <3.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥