perjantai 10. kesäkuuta 2016

Lapset rakastaa eväsretkiä


Näin kun ilmat on lämmenneet (ainakin teoriassa), on ihanaa kun voi viettää kokonaisia päiviä ulkona ilman että erikseen lähdetään "ulkoilemaan". Jos kysyn lapsilta mitä tehdään tänään, yleensä vastaus on puistoon. Talvella käydään yleensä lähipuistoissa mutta kesällä maailma avartuu. Pyöräkärryn kanssa pääsee nopsaa pitkällekkin eikä tarvitse hosua kotiin syömään, vessaan tai muihin "huoltohommiin" kun kaiken voi hoitaa ulkosalla. Vältän auton käyttöä "turhaan" ja siksi kuljetaan kävellen ja pyörällä. Tuplakärryt myin keväällä pois ja nyt kun Aku on oppinut kunnolla ajamaan pyörällä ilman apurenkaita, meitä ei pidättele enään mikään.


Ihan parasta on huristella johonkin kivaan puistoon tai vaikka metsään ja ottaa eväät mukaan. Ei sen tartte olla mitään ihmeellistä, mehua tai vettä ja rusinoita/hedelmä tai vaikka leipä. Monissa puistoissa on penkkejä ja pöytiäkin mutta vaikka kiven päälläkin on kiva mutustella eväitä. Siinä vaan on sitä jotakin, ulkona syömisessä siis.


Joten jos meidän pojilta kysytään niin piknik on paras! Oli se sitten puistossa, metsässä tai rannalla.
Tämä kyseinen piknik oli melko herkuttelua. Kuvat on Akun syntymäpäivältä, hän sai päättää mitä tehdään ja tulos oli  piknik lähipuistoon :)  Nyt onkin viikonloppu edessä, hyvää aikaa tehdä eväsretkiä.

Hyvää viikonloppua kaikki ihanat ♥


2 kommenttia:

  1. Siis ulkoilu ja picnic on kyllä lasten kanssa ihan parasta <3 Ihanaa viikonloppua myös sinne :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥